Mit egyen a gyerek?


Hófehérke főzött a hét kis törpének, Piroska ennivalót vitt a nagyanyónak, a szegényember pedig varázsasztalt kapott jóságáért. Csak azt kellett mondania: "terülj asztalkám", és az asztal tele lett finomabbnál finomabb ennivalóval. Az evés, az élelem megszerzése és elkészítése a mesék birodalmában is fontos szerepet játszik. Sokszorosan fontos kérdés a valóságban.
A sütés-főzés tudománya már az emberiség őskorában, a tűz felfedezésével kezdődött. Azóta ez a tudomány igen sokat fejlődött. Egy dolog azonban állandó maradt: a szülői szeretet. A szülőknek az a vágya és törekvése, hogy gyermekük jól fejlődjön, jó étvágyú és egészséges legyen. Ezért tette és teszi az édesanya a legjobb falatokat gyermeke tányérjába. A szeretet mellé azonban tudás is kell. Tudnia kell a szülőnek, hogy gyermekének mi a "legjobb falat", mitől fejlődik legjobban, mi az az étel, ami gyomrát nem terheli meg – mit jelent az evés gyermekének…
Ennek a könyvnek az a célja, hogy segítsen a szülőknek; hogy a szeretet mellé tudást is adjon.
A könyvben szó van a csecsemők táplálásáról, a kisgyermekek és iskolások étkezési problémáiról, a beteg-csecsemőknek és gyermekeknek adható ételekről. Külön fejezet foglalkozik a terhes és szoptató anyák életmódjával és étrendjével. Végül szó esik a tudományos eredményekről is: a vitaminok szerepéről a szervezetben, az élelmiszerek összetételéről, a fehérjék fontosságáról stb.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mit egyen a gyerek? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mit egyen a gyerek? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2084264 / 1008696
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Mit egyen a gyerek? ebook, könyvet Mit egyen a gyerek? FB2, Download Mit egyen a gyerek? PDF , Download Mit egyen a gyerek? MOBI, Online Mit egyen a gyerek? könyvet, ingyenes letöltések Mit egyen a gyerek? IPhone, Online könyvet Mit egyen a gyerek? PDF, ingyenes Mit egyen a gyerek? DJVU, ingyenes letöltések Mit egyen a gyerek? TXT, letöltések Mit egyen a gyerek? RTF, Online Mit egyen a gyerek? FB2 , e-könyvet Mit egyen a gyerek? letöltések TXT, ingyenes Mit egyen a gyerek? letöltések könyvet, e-könyvet Mit egyen a gyerek? download MOBI, letöltések Mit egyen a gyerek? IPad, olvas Mit egyen a gyerek? MOBI, olvas Mit egyen a gyerek? DOC, ingyenes Mit egyen a gyerek? AWZ, Download e-könyvet Mit egyen a gyerek? iPad , ingyenes Mit egyen a gyerek? DJVU, Download Mit egyen a gyerek? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mit egyen a gyerek? DVD, olvas Mit egyen a gyerek? TXT, Book Mit egyen a gyerek? letöltések DJVU, Mit egyen a gyerek? letöltések könyvet ingyenes, Mit egyen a gyerek? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mit egyen a gyerek? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mit egyen a gyerek? pdf ingyenes, Mit egyen a gyerek? letöltések könyvet epub ingyenes, Mit egyen a gyerek? ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply