Mit akarsz valójában?


Mit akarsz valójában?
Ha sok-sok vágyadat fel kellene cserélned egyetlen vágyra, mi lenne az?

A legtöbb embernek, akivel találkozom, sok spirituális élménye volt már. Azt akarják tudni, mit tegyenek, miután véget ér a spirituális élmény vagy az aznapi gyakorlás. Tudni akarják, hogyan maradjanak igazak a mindennapi élet zűrzavara közepette.
A megvilágosodott lények évezredeken át mutattak rá egy valóságra, amely a látszat ismerős világa mögött helyezkedik el. Ebben a könyvben a felébredés ajándékát kínálom neked, amelyet tanítóm, egy teljesen felébredett guru adott át nekem. Ez a könyv pedig ugyanezt az ajándékot kínálja fel számodra. Olvasása közben lehetőséged van forradalmian új nézőpontból vizsgálni az ego lényegét és szerkezetét, és megérteni, hogy az ego maga a szenvedés forrása.

Lehetséges, hogy egy felismerés villanásában megérted az elme börtönét, amelybe születtünk, és megkapod szökésed kulcsait. Az a célom, hogy világosan bemutassam választási lehetőségeinket az igazság keresésében; az útközben felmerülő csapdákat; a valóság és az illúzió közti különbséget; és ami a legfontosabb, a test halála előtti énhalál gyümölcseit, amikor a tudat visszatér saját forrásához.
A lélek mindaddig inkarnálódik, amíg végül befelé fordul, és megtalálja saját forrását. A szenvedések szerepe az, hogy előbb-utóbb megunjuk, és békét keressünk. Ez a spirituális érettség. Könyvem azoknak szól, akik készek véget vetni a spirituális keresésnek. Megosztom veled tanítóm üzenetét: "Ideje abbahagyni a keresést, és felismerni természetedet, amely halhatatlan, intelligens szeretet." E könyv olvasása során megkaphatod a legfőbb ajándékot, ha kész vagy feladni szenvedésedet, és megtalálni az igazi, tartós békét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mit akarsz valójában? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mit akarsz valójában? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  176
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789635288915
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2082564 / 1008199
  Translator:


  TAGS:
  Online Mit akarsz valójában? ebook, könyvet Mit akarsz valójában? FB2, Download Mit akarsz valójában? PDF , Download Mit akarsz valójában? MOBI, Online Mit akarsz valójában? könyvet, ingyenes letöltések Mit akarsz valójában? IPhone, Online könyvet Mit akarsz valójában? PDF, ingyenes Mit akarsz valójában? DJVU, ingyenes letöltések Mit akarsz valójában? TXT, letöltések Mit akarsz valójában? RTF, Online Mit akarsz valójában? FB2 , e-könyvet Mit akarsz valójában? letöltések TXT, ingyenes Mit akarsz valójában? letöltések könyvet, e-könyvet Mit akarsz valójában? download MOBI, letöltések Mit akarsz valójában? IPad, olvas Mit akarsz valójában? MOBI, olvas Mit akarsz valójában? DOC, ingyenes Mit akarsz valójában? AWZ, Download e-könyvet Mit akarsz valójában? iPad , ingyenes Mit akarsz valójában? DJVU, Download Mit akarsz valójában? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mit akarsz valójában? DVD, olvas Mit akarsz valójában? TXT, Book Mit akarsz valójában? letöltések DJVU, Mit akarsz valójában? letöltések könyvet ingyenes, Mit akarsz valójában? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mit akarsz valójában? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mit akarsz valójában? pdf ingyenes, Mit akarsz valójában? letöltések könyvet epub ingyenes, Mit akarsz valójában? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply