Mit ad Isten?

Szőnyi Szilárd (Szerk.) - Mit ad Isten?

Egy nem különösebben hitbuzgó színész, aki falusi polgármesterként templomot épít. A tévériporter, aki élő példa arra, hogy sikeres emberként is lehet boldog szentségi házasságban élni. A szocialista politikus, aki abszurd világképnek tartja a materializmust – és fideszes társa, aki a Szovjetunióban mélyült el keresztény hitében. A hétgyermekes fiatalasszony, aki szerint semmi sem teszi olyan csinossá az anyukát, mint a nagycsaládos lét. Az egykor maga is szenvedélybeteg alkoholistamentő pap, és a kisegyház lelkésze, aki nem rendez ünnepélyes esküvőt, ha már elhálták a házasságot. Aztán a politikai barikádokon túllépő költő, majd a beatzenész özvegye, akit kétszer vett el a férje, és a megnősült, ám hitében, egyházában megmaradó katolikus pap. Művészek és orvosok, jogász, rabbi és számítógépes nyelvész; lelkészek és civilek, katolikusok és protestánsok.
Huszonkét élethelyzet – ugyanennyi vallomás hivatásról és küldetésről, hitről, egyházról, útkeresésről, szenvedésről. Az emberlét csodája, ahogy mondani szokás: tabuk nélkül; egyenes kérdések és őszinte, olykor megrendítő válaszok.
Kötetünkben olyan férfiakat és asszonyokat mutatunk be, akik hivatásuk avatott képviselőiként annak a világnak az erkölcsi dilemmáiról is számot tudnak adni, amelyet hitelesen, illetve párbeszédre méltó módon képviselnek. Olyan hazai személyiségeket, akiknek érdemi mondanivalójuk van Istenről, valamint a lét alapvető kérdéseiről, és akik eddig ilyen mélységben még nem tárultak föl a nyilvánosság előtt.
Legjobb hagyományainkból merítve nem afféle "gyertyafényes hangulatú", idilli beszélgetéseket fűztünk egy csokorba. A Heti Válasz munkatársai ehelyett olyan interjúkat készítenek, melyekből hitelesen kibontakozhat egy hús-vér ember személyisége, s a lélek mélyére pillantva beavatást nyerhetünk az élet olykor drámai küzdelmeibe is.
Beszélgetőtársaink nem bűn és hiba nélküli emberek – hogyan is lehetnének azok! Az egyes interjúk azonban arról tanúskodnak: járja meg valaki akár a poklok poklát, tévelyegjen bár hosszú évekig, a legkilátástalanabb helyzetből is van kiút. Mert mit ad Isten: aki jól sáfárkodik a rá bízott talentumokkal, annak még a legnagyobb rossz is a javára válik.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mit ad Isten? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mit ad Isten? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15.7 x 23.6 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  234
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  ISBN:
  9789639461284
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Mit ad Isten? ebook, könyvet Mit ad Isten? FB2, Download Mit ad Isten? PDF , Download Mit ad Isten? MOBI, Online Mit ad Isten? könyvet, ingyenes letöltések Mit ad Isten? IPhone, Online könyvet Mit ad Isten? PDF, ingyenes Mit ad Isten? DJVU, ingyenes letöltések Mit ad Isten? TXT, letöltések Mit ad Isten? RTF, Online Mit ad Isten? FB2 , e-könyvet Mit ad Isten? letöltések TXT, ingyenes Mit ad Isten? letöltések könyvet, e-könyvet Mit ad Isten? download MOBI, letöltések Mit ad Isten? IPad, olvas Mit ad Isten? MOBI, olvas Mit ad Isten? DOC, ingyenes Mit ad Isten? AWZ, Download e-könyvet Mit ad Isten? iPad , ingyenes Mit ad Isten? DJVU, Download Mit ad Isten? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mit ad Isten? DVD, olvas Mit ad Isten? TXT, Book Mit ad Isten? letöltések DJVU, Mit ad Isten? letöltések könyvet ingyenes, Mit ad Isten? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mit ad Isten? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mit ad Isten? pdf ingyenes, Mit ad Isten? letöltések könyvet epub ingyenes, Mit ad Isten? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply