Mindentudó Gergely bácsi

Gárdonyi Géza - Mindentudó Gergely bácsi

Ti, akik e sorokat olvastátok, talán nem is tudjátok mindannyian, hogy aki e könyvecskét megírta nektek, már néhány éve elköltözött az élők sorából. Eltávozott az angyalok hazájába, mert hiszen rég elmondta minden meséjét, leírta minden gondolatát. Most bizonyára ott járkál ő valahol a csillagos égnek kék országában, ahol a Hetedhétország fényessége ragyog, ahol örökké élnek az emberek s ahol a könny, ha néha-néha meg is terem, gyorsan aláhull a messzeségbe, a Földre.
Ha majd ti is megöregesztek, mint a Nagyapó vagy a Mindentudó Gergely bácsi, ti is eljuttok majd őhozzá s meglátjátok mennyire örül majd nektek, megsimogatja orcátokat s boldog örömmel ölel benneteket a szívére.
E könyvben itthagyta leírva az ő élő szavát. Leírta úgy a maga módja szerint. Talán nem pontosan azon a módon, ahogy nektek a helyesírást tanító bácsi magyarázza. De azért ne vegyétek ezt tőle rossznéven és ne is kövessétek őt ebben a tekintetben. Az iskolában írjatok úgy, mint eddig. Mert ahogy ez a könyv van írva, így csak annak szabad írni, aki már a mesék országában jár és akit a lányok-fiúk csak így ismernek:
– Nagyapó!
Vagy:
– Mindentudó Gergely bácsi.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mindentudó Gergely bácsi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mindentudó Gergely bácsi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  96
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9786155242632
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2238660 / 1093149
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Mindentudó Gergely bácsi ebook, könyvet Mindentudó Gergely bácsi FB2, Download Mindentudó Gergely bácsi PDF , Download Mindentudó Gergely bácsi MOBI, Online Mindentudó Gergely bácsi könyvet, ingyenes letöltések Mindentudó Gergely bácsi IPhone, Online könyvet Mindentudó Gergely bácsi PDF, ingyenes Mindentudó Gergely bácsi DJVU, ingyenes letöltések Mindentudó Gergely bácsi TXT, letöltések Mindentudó Gergely bácsi RTF, Online Mindentudó Gergely bácsi FB2 , e-könyvet Mindentudó Gergely bácsi letöltések TXT, ingyenes Mindentudó Gergely bácsi letöltések könyvet, e-könyvet Mindentudó Gergely bácsi download MOBI, letöltések Mindentudó Gergely bácsi IPad, olvas Mindentudó Gergely bácsi MOBI, olvas Mindentudó Gergely bácsi DOC, ingyenes Mindentudó Gergely bácsi AWZ, Download e-könyvet Mindentudó Gergely bácsi iPad , ingyenes Mindentudó Gergely bácsi DJVU, Download Mindentudó Gergely bácsi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mindentudó Gergely bácsi DVD, olvas Mindentudó Gergely bácsi TXT, Book Mindentudó Gergely bácsi letöltések DJVU, Mindentudó Gergely bácsi letöltések könyvet ingyenes, Mindentudó Gergely bácsi letöltések könyvet pdf ingyenes, Mindentudó Gergely bácsi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mindentudó Gergely bácsi pdf ingyenes, Mindentudó Gergely bácsi letöltések könyvet epub ingyenes, Mindentudó Gergely bácsi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply