Mindenkit érdekel…

Tokár Péter - Zentai Lea - Mindenkit érdekel...

Az egyén és a társadalom csak akkor végezhet eredményes munkát, ha tisztában van feladataival. Az ember, ha fizikai vagy szellemi erejét megfeszíti, tudni akarja, hogy fáradozásaival mit érhet el, mit remélhet. Régebben sokszor csalfa képet festettünk a jövőről. Nem mutattuk meg, hogy az eredmények felé küzdelmes megtorpanásokkal, újrakezdésekkel, örömmel és számtalan gonddal behintett út vezet. Ha valaki a holnap iránt érdeklődött, annak valami ködös megfogalmazásban a jövőről beszéltünk. A számok és adatok tengerében az egyén tétován kereste feladatát. Az ember örökszép joga a boldogság utáni vágyakozás cselekvésre ösztönöz. Mit? – és hogyan? – Miért? – ezzel a kérdő szócskával fordultunk munkásokhoz, miniszterekhez, mérnökökhöz, dolgozó parasztokhoz, bányászokhoz, kutatókhoz, tervezőkhöz és egyéni gazdákhoz, amikor afelől érdeklődtünk, hogy az idén és az ezt követő két esztendőben miként akarják feladataikat megoldani és mik ezek a feladatok. Azzal az elhatározással fogtunk munkához, hogy kendőzés nélkül a nyers valóságot mutatjuk be. A kérdések látszólag sokszor kényesek. Hogyan kereshetne többet a munkás? Szükség volt-e a Dunai Vasműre? Olyan iparágakban, amelyekben valamikor mi, magyarok világhírűek voltunk, miért maradtunk el? Miként lehetne életünkben több fény és kevesebb árny?A Könyv Magyarul!


Letöltések Mindenkit érdekel… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mindenkit érdekel… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13.8 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  247
  Cover:
  SOFT BOARD
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1958
  Commodity code:
  6110901 / 5110493  TAGS:
  Online Mindenkit érdekel… ebook, könyvet Mindenkit érdekel… FB2, Download Mindenkit érdekel… PDF , Download Mindenkit érdekel… MOBI, Online Mindenkit érdekel… könyvet, ingyenes letöltések Mindenkit érdekel… IPhone, Online könyvet Mindenkit érdekel… PDF, ingyenes Mindenkit érdekel… DJVU, ingyenes letöltések Mindenkit érdekel… TXT, letöltések Mindenkit érdekel… RTF, Online Mindenkit érdekel… FB2 , e-könyvet Mindenkit érdekel… letöltések TXT, ingyenes Mindenkit érdekel… letöltések könyvet, e-könyvet Mindenkit érdekel… download MOBI, letöltések Mindenkit érdekel… IPad, olvas Mindenkit érdekel… MOBI, olvas Mindenkit érdekel… DOC, ingyenes Mindenkit érdekel… AWZ, Download e-könyvet Mindenkit érdekel… iPad , ingyenes Mindenkit érdekel… DJVU, Download Mindenkit érdekel… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mindenkit érdekel… DVD, olvas Mindenkit érdekel… TXT, Book Mindenkit érdekel… letöltések DJVU, Mindenkit érdekel… letöltések könyvet ingyenes, Mindenkit érdekel… letöltések könyvet pdf ingyenes, Mindenkit érdekel… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mindenkit érdekel… pdf ingyenes, Mindenkit érdekel… letöltések könyvet epub ingyenes, Mindenkit érdekel… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply