Minden évvel fiatalabb

Chris Crowley - Henry S. Lodge - Minden évvel fiatalabb

Elmúlt 50, és fáj mindene? Tegyen ellene! Tekerje vissza biológiai óráját.

"Tehát itt vagyok az edzőteremben. Döbbenetes összegért beiratkoztam egy teljes évre. Reggel fél hét van, és szörnyen bátortalannak érzem magam. Nagyon öreg vagyok, húsz kiló a túlsúlyom, és egyáltalán nem előnyös nekem a biciklisruha. Az oktató, egy aggasztóan csinos nő észreveszi a tanácstalanságomat; odajön a kerékpáromhoz, és megmutatja, mit csináljak. Nehéz elindítani, és kifejezetten nehéz lelassítani.
A terem megtelik gyönyörű, húszharminc éves teremtményekkel. Akad egy-két idősebb példány is, de senki se olyan vén, mint én. Megszólal a zene, fültépő lárma egyenletes, kérlelhetetlen ritmussal. Az oktatón mikroport, kiadja az utasítást, hogy tekerjünk, mennyi ellenállással. A hallásomnak annyi, de követem, ahogy tudom. Gyorsulj fel, lassulj le.
– Ki a nyeregből! – kiáltja, mire mindenki feláll, és pumpál, mint az őrült.
A combizmaim sikítani kezdenek, pedig azt hittem, erősek. Hány másodpercig tarthat ez még? Valójában körülbelül három percig tart, de nem nekem. Említettem már a tükörfalakat? Nos, vannak, és az imént pillantottam meg az arcomat. Ijedtemben visszaülök. Az arcom lila, csúnyán lila, és annyira izzadok, hogy az valami súlyos betegség jele lehet, nem az egészségé.
Innentől kezdve csak néhány dolgot csinálok meg. De kitartok, barátom. Végig, teljes 45 percig ott maradok.
Amikor kitotyogok a teremből, az oktató odajön hozzám, és azt mondja:
– Bravó. Először van itt?
– Miből gondolja? – mosolygok rá halványan."

Gondolatébresztő, ellenállhatatlan, mulatságos. Aki rászánja magát, annak ez a könyv megváltoztatja az életét. – The Washington Post
A Könyv Magyarul!


Letöltések Minden évvel fiatalabb ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Minden évvel fiatalabb ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  384 gr
  ISBN:
  9789633550397
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2434290 / 1094455
  Translator:


  TAGS:
  Online Minden évvel fiatalabb ebook, könyvet Minden évvel fiatalabb FB2, Download Minden évvel fiatalabb PDF , Download Minden évvel fiatalabb MOBI, Online Minden évvel fiatalabb könyvet, ingyenes letöltések Minden évvel fiatalabb IPhone, Online könyvet Minden évvel fiatalabb PDF, ingyenes Minden évvel fiatalabb DJVU, ingyenes letöltések Minden évvel fiatalabb TXT, letöltések Minden évvel fiatalabb RTF, Online Minden évvel fiatalabb FB2 , e-könyvet Minden évvel fiatalabb letöltések TXT, ingyenes Minden évvel fiatalabb letöltések könyvet, e-könyvet Minden évvel fiatalabb download MOBI, letöltések Minden évvel fiatalabb IPad, olvas Minden évvel fiatalabb MOBI, olvas Minden évvel fiatalabb DOC, ingyenes Minden évvel fiatalabb AWZ, Download e-könyvet Minden évvel fiatalabb iPad , ingyenes Minden évvel fiatalabb DJVU, Download Minden évvel fiatalabb e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Minden évvel fiatalabb DVD, olvas Minden évvel fiatalabb TXT, Book Minden évvel fiatalabb letöltések DJVU, Minden évvel fiatalabb letöltések könyvet ingyenes, Minden évvel fiatalabb letöltések könyvet pdf ingyenes, Minden évvel fiatalabb pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Minden évvel fiatalabb pdf ingyenes, Minden évvel fiatalabb letöltések könyvet epub ingyenes, Minden évvel fiatalabb ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply