Minden évvel fiatalabb nőknek


Hogy egészségesen öregszünk-e, az rajtunk múlik. Ez a könyv erről szól. Olvassák el.
John S. Reed, a New York-i Tőzsde egykori elnöke

A munkás évek alatt egy dolgot mindenképpen megtanul az ember, ami a mi szempontunkból hihetetlenül fontos. Megtanul munkába járni. Szinte észrevétlenül sajátítunk el egy képességet, ami csak a kisgyerekekből és az örökösnőkből hiányzik. Megtanuljuk, hogy mindennap munkába kell menni, és tenni kell a dolgunkat. Ez az egyszerű fogás az élet egyik leghatalmasabb szervező ereje, nekünk is megvan, mélyen bevésődött a tudatos és nem tudatos elménkbe. Bravó. Használja fel az új életében.
A munkába járás és a kötelességteljesítés szokásában az a legfantasztikusabb, hogy minden mást megelőz. A munka mindennél fontosabb, a súlyos betegséget és a komoly családi gondokat kivéve. A napi testmozgást ugyanígy kell felfogni. Aki sikeres akar lenni ebben a nagyszerű új életben, adjon elsőbbséget a rendszeres testmozgásnak. Ez nem könnyű. Egyesek nehezen tudják elképzelni, hogy a mozgás komoly lehet. Valami megfoghatatlan bűntudat kerülgeti őket, mert annyira hasonlít a játékra. Erre csak annyit mondhatunk, hogy felejtsék el. Marhaság. A harmadik harmadban nincs fontosabb tennivaló a napi testgyakorlásnál. Fontos önnek, és mindazoknak, akiknek gondoskodniuk kell önről, ha komolyra fordulnak a dolgok. Ha ön játéknak érzi, nagyszerű: a szerencsések közé tartozik. Ugyanakkor halálosan komoly dolog is, mert megakadályozza, hogy szánalmas vén bolonddá váljunk, aki másoktól függ. Azt mondja, van ennél fontosabb? Ne már!

Nem kell megöregednie, meghíznia és nevetségessé válnia a menopauza utáni harminc-, sőt negyvenvalahány évben: alapvetően ugyanaz az ember maradhat, aki ma.
Chris
A korral járó problémák többsége megúszható.
Harry

Az okos nők nem öregszenek. Az okos nők fiatalodnak. Csak meg kell dolgozniuk érte. Hetente hat napon át keményen kell edzeniük jógázni, futni, síelni, biciklizni, evezni, súlyt emelni, az élet minden percében kapcsolatokat építeni, másokon segíteni, az agyat dolgoztatni, szeretni, megsimogatni egy gyerek fejét. Ilyen egyszerű.
Legalábbis ezt állítja dr. Henry S. Lodge, a neves New York-i belgyógyász és Chris Crowley nyugalmazott ügyvéd maga is a 70-es korcsoport tagja és az aktív életforma elkötelezettje , akik a férfiak bátorítására írt korábbi kötetük, a Minden évvel fiatalabb hatalmas sikerén felbuzdulva ezúttal az 50 feletti nőkhöz fordulnak. A Minden évvel fiatalabb nőknek a korosodó nőket szeretné felrázni a testi-lelki-szellemi tespedésből.
Hogyan éljünk egészségesen? Hogyan kerüljük el a kor előrehaladtával általában fenyegető betegségeket és baleseteket? Hogyan birkózzunk meg az idősödés lelki és szellemi problémáival? Hogyan lehet a menopauza után még három, négy, sőt akár több évtizeden át egészségesen, fitten, energikusan élni, és megőrizni nőiességünket? A Minden évvel fiatalabb nőknek biztató válaszokat ad ezekre a kérdésekre. Fogadja meg a jó tanácsokat, és sok-sok évvel fiatalabbnak fog látszani. Sőt fiatalabbnak érzi is majd magát.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Minden évvel fiatalabb nőknek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Minden évvel fiatalabb nőknek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  407
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  454 gr
  ISBN:
  9789633550823
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2597528 / 1143792
  Translator:


  TAGS:
  Online Minden évvel fiatalabb nőknek ebook, könyvet Minden évvel fiatalabb nőknek FB2, Download Minden évvel fiatalabb nőknek PDF , Download Minden évvel fiatalabb nőknek MOBI, Online Minden évvel fiatalabb nőknek könyvet, ingyenes letöltések Minden évvel fiatalabb nőknek IPhone, Online könyvet Minden évvel fiatalabb nőknek PDF, ingyenes Minden évvel fiatalabb nőknek DJVU, ingyenes letöltések Minden évvel fiatalabb nőknek TXT, letöltések Minden évvel fiatalabb nőknek RTF, Online Minden évvel fiatalabb nőknek FB2 , e-könyvet Minden évvel fiatalabb nőknek letöltések TXT, ingyenes Minden évvel fiatalabb nőknek letöltések könyvet, e-könyvet Minden évvel fiatalabb nőknek download MOBI, letöltések Minden évvel fiatalabb nőknek IPad, olvas Minden évvel fiatalabb nőknek MOBI, olvas Minden évvel fiatalabb nőknek DOC, ingyenes Minden évvel fiatalabb nőknek AWZ, Download e-könyvet Minden évvel fiatalabb nőknek iPad , ingyenes Minden évvel fiatalabb nőknek DJVU, Download Minden évvel fiatalabb nőknek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Minden évvel fiatalabb nőknek DVD, olvas Minden évvel fiatalabb nőknek TXT, Book Minden évvel fiatalabb nőknek letöltések DJVU, Minden évvel fiatalabb nőknek letöltések könyvet ingyenes, Minden évvel fiatalabb nőknek letöltések könyvet pdf ingyenes, Minden évvel fiatalabb nőknek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Minden évvel fiatalabb nőknek pdf ingyenes, Minden évvel fiatalabb nőknek letöltések könyvet epub ingyenes, Minden évvel fiatalabb nőknek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply