Milyen nép a magyar?


A Pannonica Kiadó Miért nem bírjuk címmel eddig nyolc nációról adott ki könyvet. Mindegyik a londoni Oval Books Xenofób kalauz elnevezésű sorozatából való. Persze e kötetekben szó sincs idegengyűlöletről. Ellenkezőleg. A magyar kiadás eddigi sikertörténete azt bizonyítja, hogy más népek közelebb kerülnek hozzánk, ha nem nemzeti nagyságuk, hanem esendőségük tükrében mutatkoznak. Hogy a humoros, alkalomadtán ironikus formában elénk tárt nemzeti sajátosságok több megértést válthatnak ki belőlünk, főként ha az őszinteség és a másféleség iránti tisztelet fényében láthatjuk őket. Valahogy úgy, ahogy még István királyunk hagyta meg nekünk.Az angolok nem hagyhattak ki természetesen minket sem. Nincs okunk száműzni ezt a könyvecskét sorozatunkból. Nemcsak azért, mert mindig tanulságos meghallgatni mások véleményét. De azért is, mert nincs irónia önirónia nélkül. Ha egy nép nem tudja magát bizonyos távolságtartással szemlélni, akkor nem számíthat más nemzetek együttérző jóindulatára. Ami nem jelenti azt, hogy mindent el is kell fogadni abból, amit rólunk mondanak. Magától értetődően megvan a magunk véleménye is. Ezt tartalmazza e kötet ikerkönyve, a Milyen nép a magyar?A Könyv Magyarul!


Letöltések Milyen nép a magyar? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Milyen nép a magyar? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  78
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  140 gr
  ISBN:
  9789639252431
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2002
  Commodity code:
  2113736 / 1072122  TAGS:
  Online Milyen nép a magyar? ebook, könyvet Milyen nép a magyar? FB2, Download Milyen nép a magyar? PDF , Download Milyen nép a magyar? MOBI, Online Milyen nép a magyar? könyvet, ingyenes letöltések Milyen nép a magyar? IPhone, Online könyvet Milyen nép a magyar? PDF, ingyenes Milyen nép a magyar? DJVU, ingyenes letöltések Milyen nép a magyar? TXT, letöltések Milyen nép a magyar? RTF, Online Milyen nép a magyar? FB2 , e-könyvet Milyen nép a magyar? letöltések TXT, ingyenes Milyen nép a magyar? letöltések könyvet, e-könyvet Milyen nép a magyar? download MOBI, letöltések Milyen nép a magyar? IPad, olvas Milyen nép a magyar? MOBI, olvas Milyen nép a magyar? DOC, ingyenes Milyen nép a magyar? AWZ, Download e-könyvet Milyen nép a magyar? iPad , ingyenes Milyen nép a magyar? DJVU, Download Milyen nép a magyar? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Milyen nép a magyar? DVD, olvas Milyen nép a magyar? TXT, Book Milyen nép a magyar? letöltések DJVU, Milyen nép a magyar? letöltések könyvet ingyenes, Milyen nép a magyar? letöltések könyvet pdf ingyenes, Milyen nép a magyar? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Milyen nép a magyar? pdf ingyenes, Milyen nép a magyar? letöltések könyvet epub ingyenes, Milyen nép a magyar? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply