Milyen egy női mell?


Kőrösi Zoltán Milyen egy női mell? című műve csaknem kétszáz évet felölelő, magával ragadó családregény. Két eltérő történelmi múltú család, a Galíciából Magyarországra vándorló Orlik és a Morva-vidékről betelepülő Flaschner família szövevényes története keveredik egybe, végső soron egy magyar család példázatos sorsát rajzolva meg. Kőrösi Zoltán regénye egy szenvedélyes, sodró szerelmi regény, ahol a test és lélek vonzalmait és gyötrelmeit, a szerelem mibenlétét kutatja a szerző és az olvasó, generációkon, hagyományokon, eleve elrendeléseken és szabad akaraton át. Olyan mű, amely Füst Milán nyomdokain járva – a magyar regényírás legjobb hagyományait megújítva – beszél szerelemről, együttérzésről, gyűlöletről.A Könyv Magyarul!


Letöltések Milyen egy női mell? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Milyen egy női mell? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9788081012662
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2057639 / 1001027  TAGS:
  Online Milyen egy női mell? ebook, könyvet Milyen egy női mell? FB2, Download Milyen egy női mell? PDF , Download Milyen egy női mell? MOBI, Online Milyen egy női mell? könyvet, ingyenes letöltések Milyen egy női mell? IPhone, Online könyvet Milyen egy női mell? PDF, ingyenes Milyen egy női mell? DJVU, ingyenes letöltések Milyen egy női mell? TXT, letöltések Milyen egy női mell? RTF, Online Milyen egy női mell? FB2 , e-könyvet Milyen egy női mell? letöltések TXT, ingyenes Milyen egy női mell? letöltések könyvet, e-könyvet Milyen egy női mell? download MOBI, letöltések Milyen egy női mell? IPad, olvas Milyen egy női mell? MOBI, olvas Milyen egy női mell? DOC, ingyenes Milyen egy női mell? AWZ, Download e-könyvet Milyen egy női mell? iPad , ingyenes Milyen egy női mell? DJVU, Download Milyen egy női mell? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Milyen egy női mell? DVD, olvas Milyen egy női mell? TXT, Book Milyen egy női mell? letöltések DJVU, Milyen egy női mell? letöltések könyvet ingyenes, Milyen egy női mell? letöltések könyvet pdf ingyenes, Milyen egy női mell? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Milyen egy női mell? pdf ingyenes, Milyen egy női mell? letöltések könyvet epub ingyenes, Milyen egy női mell? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply