Milolu


A kötetben Bánffy Miklós három kisregényét találja az olvasó. E három kisregény elég távoli időpontban és eltérő életkörülmények között született. A Bánffy által pályakezdőként használt Kisbán Miklós néven jelent meg a Reggeltől estig 1927-ben, a Bűvös éjszaka 1946-ban. A harmadik, a Milolu már az elhallgattatás éveiben, 1948-1949-ben született, s – egy folyóiratközlést nem számítva – most kerül először a nyilvánosság elé. A világ, amelyben az első két regény hősei mozognak, némiképp rokon az Erdélyi történetével, de eltérést is mutat: az első lélektani érdeklődésében, a második világháborús hátterével. A Milolu teljesen rendhagyó a Bánffy-életművön belül: pergő cselekményszövésű bűnügyi regényke, egy képlopásba belekeveredett szerelmespár itáliai kalandjaival.A Könyv Magyarul!


Letöltések Milolu ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Milolu ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  206
  Cover:
  CANVAS BINDING
  Weight:
  380 gr
  ISBN:
  9789635067152
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2057384 / 1000817
  Format:


  TAGS:
  Online Milolu ebook, könyvet Milolu FB2, Download Milolu PDF , Download Milolu MOBI, Online Milolu könyvet, ingyenes letöltések Milolu IPhone, Online könyvet Milolu PDF, ingyenes Milolu DJVU, ingyenes letöltések Milolu TXT, letöltések Milolu RTF, Online Milolu FB2 , e-könyvet Milolu letöltések TXT, ingyenes Milolu letöltések könyvet, e-könyvet Milolu download MOBI, letöltések Milolu IPad, olvas Milolu MOBI, olvas Milolu DOC, ingyenes Milolu AWZ, Download e-könyvet Milolu iPad , ingyenes Milolu DJVU, Download Milolu e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Milolu DVD, olvas Milolu TXT, Book Milolu letöltések DJVU, Milolu letöltések könyvet ingyenes, Milolu letöltések könyvet pdf ingyenes, Milolu pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Milolu pdf ingyenes, Milolu letöltések könyvet epub ingyenes, Milolu ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply