Milliárdosok között


A pénz és a gazdagság a főszereplője Palkovics György új könyvének. A rendszerváltás utáni korszakról ír, melyet személyes élményei alapján mutat be. A 2011-ben megjelent, nagy sikerű első könyve a Kakpuszta a félfeudális paraszti világról, majd második könyve A zisten fölvitte a dolgomat a rendszerváltás előtti korszakról szól. E kötet, a Milliárdosok között a rá jellemző írásmód legjavát adja. Kialakult stílusában keveredik a szépirodalmi igényű elbeszélés a bölcselettel, a vadászirodalom és az önéletírás a csattanós anekdotákkal. E gazdagság nemcsak a stílusban, hanem a történetek helyszíneiben és az ábrázolt karakterek sokféleségében teljesedik ki. Bankárok, arisztokraták, gyárosok, újgazdagok, valamint ügyeskedők kelnek életre e lapokon, s pénzről, hatalomról, privatizációról, és persze a vadászatról mesélnek, amely az író szűkebb pátriája. A Milliárdosok között ugyanakkor a visszatérés könyve is. Viszonyítás a szerző szülőfalujához, a varázslatos Kakpusztához, valamint második könyvének történéseihez, amely a kormányvadászatnál töltött éveit eleveníti fel. E könyvvel a három mű trilógiát alkotva száz év történéseit örökíti meg és nyújtja át színes olvasmányként.A Könyv Magyarul!


Letöltések Milliárdosok között ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Milliárdosok között ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  134
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789633540909
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2229190 / 1083658  TAGS:
  Online Milliárdosok között ebook, könyvet Milliárdosok között FB2, Download Milliárdosok között PDF , Download Milliárdosok között MOBI, Online Milliárdosok között könyvet, ingyenes letöltések Milliárdosok között IPhone, Online könyvet Milliárdosok között PDF, ingyenes Milliárdosok között DJVU, ingyenes letöltések Milliárdosok között TXT, letöltések Milliárdosok között RTF, Online Milliárdosok között FB2 , e-könyvet Milliárdosok között letöltések TXT, ingyenes Milliárdosok között letöltések könyvet, e-könyvet Milliárdosok között download MOBI, letöltések Milliárdosok között IPad, olvas Milliárdosok között MOBI, olvas Milliárdosok között DOC, ingyenes Milliárdosok között AWZ, Download e-könyvet Milliárdosok között iPad , ingyenes Milliárdosok között DJVU, Download Milliárdosok között e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Milliárdosok között DVD, olvas Milliárdosok között TXT, Book Milliárdosok között letöltések DJVU, Milliárdosok között letöltések könyvet ingyenes, Milliárdosok között letöltések könyvet pdf ingyenes, Milliárdosok között pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Milliárdosok között pdf ingyenes, Milliárdosok között letöltések könyvet epub ingyenes, Milliárdosok között ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply