Mikor eső hull a sugárutakra

Joseph Komlos - Mikor eső hull a sugárutakra

Ez a könyv nem csak egy háborús regény, nem is csak egy kémregény. Ez a könyv az illúziók és tévéhősök nélküli iraki háború története. A 2003-ban hamis indokokkal kirobbantott, de még ma is tartó iraki háborúé, mely nem csak egy volt a modern háborúk közül, s nem csak egy volt Amerika háborúi közül – de egy a legnagyobb hazugságok közül is. Magva egy olyan előre kitervelt manipuláció, mely mögött kapzsiság, önérdek, a szerzés féktelen vágya áll – s távolról sem egy demokratikus, jobb világ megteremtése.
Ez a mindvégig meglepő és furcsa csavarokkal teli, lebilincselőn izgalmas regény leleplezi azokat, akiknek közvetlen anyagi és személyes érdekeik egy ország lerombolásához és egy nép tönkretételéhez vezettek. Bemutatja az előzmények és indokok ellentmondásait: a háború mögött megbúvó kormányszervek és titkosszolgálatok manipulációit, a nemzetek fölött átívelő és népekről ítéletet mondó üzleti körök kíméletlenségét, – globális politikai játszmákba, pénzéhes politikusok kártyáiba enged bepillantást. Rávilágít az illúziók és magasztos célok álcája mögötti aljas szándékokra és a hatalom – mint eszköz – kíméletlen felhasználásának folyamatára.
De ezen túl e könyv elsősorban izgalmas, szórakoztató regény – amely betekintést enged a háborús Irakba, de az iraki háború mellett annak gátlástalan politikai előkészítésébe is. Mely irodalmi eszközeivel bemutatja az amerikaiak, a velük szövetségben állók, valamint az ellenük harcoló irakiak stratégiáját, fegyverzetét. Mely végigköveti a háború menetét, s megmutatja a napi híradásokból kiretusált könyörtelenségét, s azt is: hogyan csaptak – és csapnak be mindannyiunkat nap, mint nap, s miképpen hazudnak a szemünkbe.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mikor eső hull a sugárutakra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mikor eső hull a sugárutakra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  456
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  580 gr
  ISBN:
  9786155214875
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2624102 / 1148262  TAGS:
  Online Mikor eső hull a sugárutakra ebook, könyvet Mikor eső hull a sugárutakra FB2, Download Mikor eső hull a sugárutakra PDF , Download Mikor eső hull a sugárutakra MOBI, Online Mikor eső hull a sugárutakra könyvet, ingyenes letöltések Mikor eső hull a sugárutakra IPhone, Online könyvet Mikor eső hull a sugárutakra PDF, ingyenes Mikor eső hull a sugárutakra DJVU, ingyenes letöltések Mikor eső hull a sugárutakra TXT, letöltések Mikor eső hull a sugárutakra RTF, Online Mikor eső hull a sugárutakra FB2 , e-könyvet Mikor eső hull a sugárutakra letöltések TXT, ingyenes Mikor eső hull a sugárutakra letöltések könyvet, e-könyvet Mikor eső hull a sugárutakra download MOBI, letöltések Mikor eső hull a sugárutakra IPad, olvas Mikor eső hull a sugárutakra MOBI, olvas Mikor eső hull a sugárutakra DOC, ingyenes Mikor eső hull a sugárutakra AWZ, Download e-könyvet Mikor eső hull a sugárutakra iPad , ingyenes Mikor eső hull a sugárutakra DJVU, Download Mikor eső hull a sugárutakra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mikor eső hull a sugárutakra DVD, olvas Mikor eső hull a sugárutakra TXT, Book Mikor eső hull a sugárutakra letöltések DJVU, Mikor eső hull a sugárutakra letöltések könyvet ingyenes, Mikor eső hull a sugárutakra letöltések könyvet pdf ingyenes, Mikor eső hull a sugárutakra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mikor eső hull a sugárutakra pdf ingyenes, Mikor eső hull a sugárutakra letöltések könyvet epub ingyenes, Mikor eső hull a sugárutakra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply