Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül

K Srí Dhammánanda - Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül

A könyv első kiadása 1967-ben jelent meg, ám olyan kereslet mutatkozott iránta, hogy azóta nem kevesebb, mint hat további kiadást élt meg. Méltató és köszönő levelek özönlöttek a szerzőhöz a világ minden részéről. A könyv pozitív fogadtatása részben annak volt köszönhető, hogy egyszerű nyelvezettel, nagyravágyás nélkül íródott, és mert fő céljául azt tűzte ki, hogy az életet ne csupán buddhista nézőpontból tárja elénk, hanem más vallások és nagy gondolkodók nézeteit is bemutassa. Elsősorban azért Íródott, hogy megnyugvást és enyhülést adjon az embereknek, akiknek nagy szükségük van az iránymutatásra a modern civilizáció vad bonyolultságában.
A mostani bővített kiadás az örök érvényű kérdések mellett korunk aktuális problémáival is foglalkozik. A mű gyakorlati és humanista nézőpontból kísérli meg a problémák tárgyalását. Ennek érdekében rengeteg idézet, anekdota, szellemes mondás, tanmese és más egyéb történet került a szövegbe, hogy segítsen megmutatni, miként gondolkodtak a bölcsek az emberi létezésről az idők folyamán. Őszintén reméljük, hogy e könyv inspirációt és reményt ad mindenki számára, aki cinizmus nélkül, hittel olvassa sorait.A Könyv Magyarul!


Letöltések Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  298
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789630682107
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206712 / 1062557
  Translator:


  TAGS:
  Online Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül ebook, könyvet Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül FB2, Download Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül PDF , Download Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül MOBI, Online Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül könyvet, ingyenes letöltések Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül IPhone, Online könyvet Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül PDF, ingyenes Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül DJVU, ingyenes letöltések Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül TXT, letöltések Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül RTF, Online Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül FB2 , e-könyvet Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül letöltések TXT, ingyenes Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül letöltések könyvet, e-könyvet Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül download MOBI, letöltések Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül IPad, olvas Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül MOBI, olvas Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül DOC, ingyenes Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül AWZ, Download e-könyvet Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül iPad , ingyenes Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül DJVU, Download Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül DVD, olvas Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül TXT, Book Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül letöltések DJVU, Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül letöltések könyvet ingyenes, Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül letöltések könyvet pdf ingyenes, Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül pdf ingyenes, Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül letöltések könyvet epub ingyenes, Miként éljünk Félelem és aggodalom nélkül ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply