Miként a csillagok


A kötetben négy történelmi regény olvasható a magyar református egyház múltjából. Egy Méliusz Juhász Péterről (Isten trombitája), Egy Károli Gáspárról ("Megszámlálta futásodat"), egy Szenci Molnár Albertről (Élet zsoltárhangra) és egy Ráday Pálról (A szabadság nótáriusa). Példaemberek messze fénylő tetteinek veretes krónikái régmúlt és jelenkor hitpróbáló magyar sorsküzdelmeinek freskói és színdús életképei: megannyi vetülete a kiváló prózaíró, Tóth-Máthé Miklós szerteágazó, változatosan gazdag életművének, amelyben az elbeszélésformák – regényektől a tárcanovellákig -, a historikus drámák vagy a humoros karcolatok mára már negyedszáz kötetbe foglalt sokasága jelenít meg erkölcsöt és igazságlátást, s világítja be – szenvedéllyel és kedéllyel – az emberlét: az idő és reménység örök távlatait.A Könyv Magyarul!


Letöltések Miként a csillagok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miként a csillagok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  572
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  720 gr
  ISBN:
  9638216328
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2057249 / 1000703  TAGS:
  Online Miként a csillagok ebook, könyvet Miként a csillagok FB2, Download Miként a csillagok PDF , Download Miként a csillagok MOBI, Online Miként a csillagok könyvet, ingyenes letöltések Miként a csillagok IPhone, Online könyvet Miként a csillagok PDF, ingyenes Miként a csillagok DJVU, ingyenes letöltések Miként a csillagok TXT, letöltések Miként a csillagok RTF, Online Miként a csillagok FB2 , e-könyvet Miként a csillagok letöltések TXT, ingyenes Miként a csillagok letöltések könyvet, e-könyvet Miként a csillagok download MOBI, letöltések Miként a csillagok IPad, olvas Miként a csillagok MOBI, olvas Miként a csillagok DOC, ingyenes Miként a csillagok AWZ, Download e-könyvet Miként a csillagok iPad , ingyenes Miként a csillagok DJVU, Download Miként a csillagok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miként a csillagok DVD, olvas Miként a csillagok TXT, Book Miként a csillagok letöltések DJVU, Miként a csillagok letöltések könyvet ingyenes, Miként a csillagok letöltések könyvet pdf ingyenes, Miként a csillagok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miként a csillagok pdf ingyenes, Miként a csillagok letöltések könyvet epub ingyenes, Miként a csillagok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply