Míg a halál el nem választ

Amanda Quick - Míg a halál el nem választ

Calista Langley jól menő társkereső ügynökséget vezet a Viktória korabeli Londonban, amely magányosan élő, tisztes hölgyek és urak számára nyújt szolgáltatásokat. Ám a sikeres vállalkozás veszélybe kerül, amikor egy ismeretlen zaklató gyászolóknak szánt apró tárgyakat, úgynevezett memento mori ajándékokat kezd küldözgetni Calistának. És a tárgyak mindegyikébe a lány monogramját vésték.
Calista úgy érzi, a rendőrségre nem számíthat, ezért kétségbeesésében a népszerű bűnügyi regényeket író, ám a világtól elvonultan élő Trent Hastings segítségét kéri. A férfi kezdetben elutasítóan viselkedik, de egyre erősödő vonzalma Calista iránt megingatja elhatározásában, így végül együtt látnak neki a nyomozásnak.
Ám minél mélyebbre ássák magukat az ügyben, annál egyértelműbbé válik, hogy a zaklatónak köze van Calista gondosan eltitkolt múltjához, és hogy az illető nem éri be kevesebbel, mint Calista halálával…A Könyv Magyarul!


Letöltések Míg a halál el nem választ ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Míg a halál el nem választ ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  326
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  224 gr
  ISBN:
  9789632033143
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2697700 / 1164951
  Translator:


  TAGS:
  Online Míg a halál el nem választ ebook, könyvet Míg a halál el nem választ FB2, Download Míg a halál el nem választ PDF , Download Míg a halál el nem választ MOBI, Online Míg a halál el nem választ könyvet, ingyenes letöltések Míg a halál el nem választ IPhone, Online könyvet Míg a halál el nem választ PDF, ingyenes Míg a halál el nem választ DJVU, ingyenes letöltések Míg a halál el nem választ TXT, letöltések Míg a halál el nem választ RTF, Online Míg a halál el nem választ FB2 , e-könyvet Míg a halál el nem választ letöltések TXT, ingyenes Míg a halál el nem választ letöltések könyvet, e-könyvet Míg a halál el nem választ download MOBI, letöltések Míg a halál el nem választ IPad, olvas Míg a halál el nem választ MOBI, olvas Míg a halál el nem választ DOC, ingyenes Míg a halál el nem választ AWZ, Download e-könyvet Míg a halál el nem választ iPad , ingyenes Míg a halál el nem választ DJVU, Download Míg a halál el nem választ e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Míg a halál el nem választ DVD, olvas Míg a halál el nem választ TXT, Book Míg a halál el nem választ letöltések DJVU, Míg a halál el nem választ letöltések könyvet ingyenes, Míg a halál el nem választ letöltések könyvet pdf ingyenes, Míg a halál el nem választ pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Míg a halál el nem választ pdf ingyenes, Míg a halál el nem választ letöltések könyvet epub ingyenes, Míg a halál el nem választ ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply