Miért sír a gyermekem?

Dr. Apjok Enikő - Miért sír a gyermekem?

Ez az útmutató szülőkhöz és gyermeket gondozókhoz, nevelőkhöz szól. Megtudhatják belőle, hogy mit kell tenniük különböző problémás helyzetekben, hogy segíteni tudjanak a gyermeken. Remélhetőleg a háziorvosnak vagy a kórházi ügyeletesnek is hasznára lesz, akit esetleg nem szükséges éjjel telefonon felhívni, miután a szülőnek kéznél van az információ. Megtudhatják, hogy mi az a betegség, ami otthon is meggyógyul, és felesleges a háziorvosi rendelőben vagy kórházi ügyeleten sorba állni. Ennek ellenkezője is fel van tüntetve, amikor sürgősen orvoshoz kell fordulni, vagy feltétlenül mentőt kell hívni, még akkor is, ha kéznél van a saját autó. Könnyen rá lehet találni a könyvben a keresett bajra, és az útmutatás világosan, lényegre törően és közérthetően van leírva, elkerülendő bármilyen tévedést. Manapság a világhálón már olvashatunk mindenféle betegségről, a baj csak az, hogy ott a lényeget nem hangsúlyozzák, azt, hogy mi hasznos, és mi káros, sőt akár életveszélyes. – Dr. Apjok Enikő 1990-ben végzett a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen. 1992 óta dolgozik Magyarországon, kezdetben a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinikáján, majd a Fővárosi Önkormányzat Heim Pál Gyermekkórházában, 2004 óta házi gyermekorvosként. Számos publikációja jelent meg hazai és külföldi folyóiratokban. Sokéves munkája, a beteg gyermekekkel és szüleikkel való találkozásainak személyes tapasztalatai alapján született meg ez a könyv.A Könyv Magyarul!


Letöltések Miért sír a gyermekem? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miért sír a gyermekem? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789637054716
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2229610 / 1084144  TAGS:
  Online Miért sír a gyermekem? ebook, könyvet Miért sír a gyermekem? FB2, Download Miért sír a gyermekem? PDF , Download Miért sír a gyermekem? MOBI, Online Miért sír a gyermekem? könyvet, ingyenes letöltések Miért sír a gyermekem? IPhone, Online könyvet Miért sír a gyermekem? PDF, ingyenes Miért sír a gyermekem? DJVU, ingyenes letöltések Miért sír a gyermekem? TXT, letöltések Miért sír a gyermekem? RTF, Online Miért sír a gyermekem? FB2 , e-könyvet Miért sír a gyermekem? letöltések TXT, ingyenes Miért sír a gyermekem? letöltések könyvet, e-könyvet Miért sír a gyermekem? download MOBI, letöltések Miért sír a gyermekem? IPad, olvas Miért sír a gyermekem? MOBI, olvas Miért sír a gyermekem? DOC, ingyenes Miért sír a gyermekem? AWZ, Download e-könyvet Miért sír a gyermekem? iPad , ingyenes Miért sír a gyermekem? DJVU, Download Miért sír a gyermekem? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miért sír a gyermekem? DVD, olvas Miért sír a gyermekem? TXT, Book Miért sír a gyermekem? letöltések DJVU, Miért sír a gyermekem? letöltések könyvet ingyenes, Miért sír a gyermekem? letöltések könyvet pdf ingyenes, Miért sír a gyermekem? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miért sír a gyermekem? pdf ingyenes, Miért sír a gyermekem? letöltések könyvet epub ingyenes, Miért sír a gyermekem? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply