Miért nem szóltak Evansnak?


A címben szereplő kérdést egy haldokló teszi fel – szikláról zuhant a szakadékba, és Bobby Jones talál rá, a helybéli lelkész negyedik fia.


A szerencsétlenül járt férfi meghal; zsebében nem találnak azonosító iratot – csupán egy fényképet, amely egy feledhetetlenül gyönyörű fiatal nőt ábrázol. A haldokló búcsúszavai, no meg a rejtélyes fénykép nyomán fog kalandosnak bizonyuló nyomozásba Bobby – méghozzá nem egyedül. Társául szegődik a kastély vállalkozó szellemű ifjú úrnője, Lady Frances.


Agatha Christie-nek ebben a regényében ugyan nem szerepel sem Poirot mester, sem Miss Marple – ám a semmiféle veszedelemtől vissza nem riadó, találékony ifjú párosnak is sikerül fölgöngyölítenie a titokzatos bűntényt (az ugyanis hamar kitűnik, hogy a végzetes baleset nem véletlenül történt), és a legeslegvégén még arra is fény derül, hogy ugyan ki is lehetett az a titokzatos Evans…
A Könyv Magyarul!


Letöltések Miért nem szóltak Evansnak? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miért nem szóltak Evansnak? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  280 gr
  ISBN:
  9789636794927
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2154547 / 1069053
  Translator:


  TAGS:
  Online Miért nem szóltak Evansnak? ebook, könyvet Miért nem szóltak Evansnak? FB2, Download Miért nem szóltak Evansnak? PDF , Download Miért nem szóltak Evansnak? MOBI, Online Miért nem szóltak Evansnak? könyvet, ingyenes letöltések Miért nem szóltak Evansnak? IPhone, Online könyvet Miért nem szóltak Evansnak? PDF, ingyenes Miért nem szóltak Evansnak? DJVU, ingyenes letöltések Miért nem szóltak Evansnak? TXT, letöltések Miért nem szóltak Evansnak? RTF, Online Miért nem szóltak Evansnak? FB2 , e-könyvet Miért nem szóltak Evansnak? letöltések TXT, ingyenes Miért nem szóltak Evansnak? letöltések könyvet, e-könyvet Miért nem szóltak Evansnak? download MOBI, letöltések Miért nem szóltak Evansnak? IPad, olvas Miért nem szóltak Evansnak? MOBI, olvas Miért nem szóltak Evansnak? DOC, ingyenes Miért nem szóltak Evansnak? AWZ, Download e-könyvet Miért nem szóltak Evansnak? iPad , ingyenes Miért nem szóltak Evansnak? DJVU, Download Miért nem szóltak Evansnak? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miért nem szóltak Evansnak? DVD, olvas Miért nem szóltak Evansnak? TXT, Book Miért nem szóltak Evansnak? letöltések DJVU, Miért nem szóltak Evansnak? letöltések könyvet ingyenes, Miért nem szóltak Evansnak? letöltések könyvet pdf ingyenes, Miért nem szóltak Evansnak? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miért nem szóltak Evansnak? pdf ingyenes, Miért nem szóltak Evansnak? letöltések könyvet epub ingyenes, Miért nem szóltak Evansnak? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply