Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők?


Férfiak és nők különböznek. Különbözőségeik tudományos alapokon való megközelítése – amint azt a jelen könyv élvezetes, érthető nyelvezetén teszi – közelebb visz minket az ellentétes nem megértéséhez és elfogadásához, minden eddiginél hatékonyabb segítséget nyújtva a vele való együttéléshez.

Miért nem téved el a férfi az országutak útvesztőjében? Miért nem veszi észre, hogy valami bántja szíve hölgyét? És a nő miért akar mindig "kríziseket" megoldani, miért beszél folyton a kapcsolatukról? Miért bonyolítja túl az életet?

Ugye ismerős kérdések? llyen és hasonló nagy kérdésekre keresi a választ ez a könyv.

Dr. Marianne J. Legato, a nemek kutatására specializálódott medicina elsőszámú szakértője szerint a férfiak és a nők agya szerkezetileg és kémiailag is különbözik, amely különbözőség a gondolkodás, a beszéd, az észlelés, a világ megélésének alapvető eltéréseit, és igen, olykor félreértéseit okozza. A nemek közötti szakadék azonban áthidalható. A legújabb kutatások eredményeit érdekfeszítő és kifejezetten szórakoztató formájában összegezve, a tényeket tanácsokkal és tippekkel kiegészítve az író- és kutatónő értékes, hasznos segítséget nyújt az olvasónak az ellenkező nem megértéséhez, személyes kapcsolatainak hatékony javításához.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  230
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  298 gr
  ISBN:
  9789637054525
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2084502 / 1008741
  Translator:


  TAGS:
  Online Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? ebook, könyvet Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? FB2, Download Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? PDF , Download Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? MOBI, Online Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? könyvet, ingyenes letöltések Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? IPhone, Online könyvet Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? PDF, ingyenes Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? DJVU, ingyenes letöltések Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? TXT, letöltések Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? RTF, Online Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? FB2 , e-könyvet Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? letöltések TXT, ingyenes Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? letöltések könyvet, e-könyvet Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? download MOBI, letöltések Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? IPad, olvas Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? MOBI, olvas Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? DOC, ingyenes Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? AWZ, Download e-könyvet Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? iPad , ingyenes Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? DJVU, Download Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? DVD, olvas Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? TXT, Book Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? letöltések DJVU, Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? letöltések könyvet ingyenes, Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? letöltések könyvet pdf ingyenes, Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? pdf ingyenes, Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? letöltések könyvet epub ingyenes, Miért nem emlékeznek a férfiak és miért nem felejtenek a nők? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply