Miért nem bírjuk az ügyvédeket?


A mintául szolgáló Kis nemzethatározótól mi sem áll távolabb, mint az idegengyűlölet. Új sorozatunk sem akarja megutáltatni egyetlen szakma egyetlen képviselőjét sem. Ellenkezőleg. Az olvasó – reméljük – ez esetben is bírni fogja az adott mesterséget, tudomásul veszi jellegzetességeit, működési mechanizmusait, esetleges fonákságait. És talán elgondolkodik azon, hogy mások ugyanilyen szemüvegen keresztül vizslatják az ő szakmáját is.
Az ügyvéddinasztia ifjú sarja leteszi szakvizsgáját. Pár nap múlva az apja átad neki egy hatalmas csomagot:
– Fiam, ezek itt a Kovács-Szabó féle birtokper iratai. Készülj fel, hétfőn te mész a tárgyalásra, és ne feledd, hogy ez a per már harminc éve húzódik!
Hétfő délben diadalmas arccal, csillogó szemekkel tér haza az ifjú ügyvéd:
– Apám! Győztem! Megnyertem a pert!
– Micsoda?!
– Igen! Harminc év után egyetlen ügyes húzással…
Piff-paff, az apja lekever két hatalmas pofont:
– Fiam! Harminc éve élünk ebből a perből! Harminc éve ezen a pénzen járunk nyaralni! És erre te megnyered?!

Az ügyvéd haldoklik a kórházban, és amikor egy barátja meglátogatja, épp a Bibliát lapozgatja kétségbeesetten.
– Hát te meg mit csinálsz? – kérdezi a barát.
Mire az ügyvéd:
– Joghézagok után kutatok.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Miért nem bírjuk az ügyvédeket? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miért nem bírjuk az ügyvédeket? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  80
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  150 gr
  ISBN:
  9639252875
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2103360 / 1015858  TAGS:
  Online Miért nem bírjuk az ügyvédeket? ebook, könyvet Miért nem bírjuk az ügyvédeket? FB2, Download Miért nem bírjuk az ügyvédeket? PDF , Download Miért nem bírjuk az ügyvédeket? MOBI, Online Miért nem bírjuk az ügyvédeket? könyvet, ingyenes letöltések Miért nem bírjuk az ügyvédeket? IPhone, Online könyvet Miért nem bírjuk az ügyvédeket? PDF, ingyenes Miért nem bírjuk az ügyvédeket? DJVU, ingyenes letöltések Miért nem bírjuk az ügyvédeket? TXT, letöltések Miért nem bírjuk az ügyvédeket? RTF, Online Miért nem bírjuk az ügyvédeket? FB2 , e-könyvet Miért nem bírjuk az ügyvédeket? letöltések TXT, ingyenes Miért nem bírjuk az ügyvédeket? letöltések könyvet, e-könyvet Miért nem bírjuk az ügyvédeket? download MOBI, letöltések Miért nem bírjuk az ügyvédeket? IPad, olvas Miért nem bírjuk az ügyvédeket? MOBI, olvas Miért nem bírjuk az ügyvédeket? DOC, ingyenes Miért nem bírjuk az ügyvédeket? AWZ, Download e-könyvet Miért nem bírjuk az ügyvédeket? iPad , ingyenes Miért nem bírjuk az ügyvédeket? DJVU, Download Miért nem bírjuk az ügyvédeket? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miért nem bírjuk az ügyvédeket? DVD, olvas Miért nem bírjuk az ügyvédeket? TXT, Book Miért nem bírjuk az ügyvédeket? letöltések DJVU, Miért nem bírjuk az ügyvédeket? letöltések könyvet ingyenes, Miért nem bírjuk az ügyvédeket? letöltések könyvet pdf ingyenes, Miért nem bírjuk az ügyvédeket? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miért nem bírjuk az ügyvédeket? pdf ingyenes, Miért nem bírjuk az ügyvédeket? letöltések könyvet epub ingyenes, Miért nem bírjuk az ügyvédeket? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply