Miért nem bírjuk az őrző-védőket?


A mintául szolgáló Kis nemzethatározótól mi sem áll távolabb, mint az idegengyűlölet. Új sorozatunk sem akarja megutáltatni egyetlen szakma egyetlen képviselőjét sem. Ellenkezőleg. Az olvasó – reméljük – ez esetben is bírni fogja az adott mesterséget, tudomásul veszi jellegzetességeit, működési mechanizmusait, esetleges fonákságait. És talán elgondolkodik azon, hogy mások ugyanilyen szemüvegen keresztül vizslatják az ő szakmáját is.
Egyenruhás ember áll az ajtóban, vagy hátra tett kézzel járkál a hipermarket polcai között, esetleg gumibotját lóbálva igyekszik lépést tartani egy telep kerítésének vonalával, netán keresztrejtvényt fejt valamelyik bank előterének félreeső zugában. Ugye ismerős a kép? Igen, ő a biztonsági őr. Nevezik még őrző-védőnek, vagyonőrnek vagy éppen szekuritis embernek is, attól függően, hogy éppen melyikre hallgat. Ebben a könyvben valamennyi változatot használjuk, elkerülendő a későbbi sértődéseket.
A magyar néplélek eleinte nem tudta hová tenni a dolgot. Nem csoda, hiszen a szocializmus ideje alatt minden az
volt, aminek látszott. A katonán katonaruha feszült, a rendőrön rendőrzubbony, a krumplilevest pedig krumplilevesnek nevezték az összes étlapon. S akkor, 45 év után, az új kor hajnalának első sugarában megjelent egy hibrid lény kontúrja, beazonosíthatatlan nacionáléjú egyenruhában, oldalán gumibottal, mellén megcsillanó jelvénnyel, és azt mondta: Igazolja magát!
Csoda-e, ha az utca népe már az első pillanattól bizonyos gyanakvással szemlélte a szekuritis embereket?A Könyv Magyarul!


Letöltések Miért nem bírjuk az őrző-védőket? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miért nem bírjuk az őrző-védőket? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  80
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  150 gr
  ISBN:
  9789639252660
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2003
  Árukód:
  2106044 / 1077182  TAGS:
  Online Miért nem bírjuk az őrző-védőket? ebook, könyvet Miért nem bírjuk az őrző-védőket? FB2, Download Miért nem bírjuk az őrző-védőket? PDF , Download Miért nem bírjuk az őrző-védőket? MOBI, Online Miért nem bírjuk az őrző-védőket? könyvet, ingyenes letöltések Miért nem bírjuk az őrző-védőket? IPhone, Online könyvet Miért nem bírjuk az őrző-védőket? PDF, ingyenes Miért nem bírjuk az őrző-védőket? DJVU, ingyenes letöltések Miért nem bírjuk az őrző-védőket? TXT, letöltések Miért nem bírjuk az őrző-védőket? RTF, Online Miért nem bírjuk az őrző-védőket? FB2 , e-könyvet Miért nem bírjuk az őrző-védőket? letöltések TXT, ingyenes Miért nem bírjuk az őrző-védőket? letöltések könyvet, e-könyvet Miért nem bírjuk az őrző-védőket? download MOBI, letöltések Miért nem bírjuk az őrző-védőket? IPad, olvas Miért nem bírjuk az őrző-védőket? MOBI, olvas Miért nem bírjuk az őrző-védőket? DOC, ingyenes Miért nem bírjuk az őrző-védőket? AWZ, Download e-könyvet Miért nem bírjuk az őrző-védőket? iPad , ingyenes Miért nem bírjuk az őrző-védőket? DJVU, Download Miért nem bírjuk az őrző-védőket? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miért nem bírjuk az őrző-védőket? DVD, olvas Miért nem bírjuk az őrző-védőket? TXT, Book Miért nem bírjuk az őrző-védőket? letöltések DJVU, Miért nem bírjuk az őrző-védőket? letöltések könyvet ingyenes, Miért nem bírjuk az őrző-védőket? letöltések könyvet pdf ingyenes, Miért nem bírjuk az őrző-védőket? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miért nem bírjuk az őrző-védőket? pdf ingyenes, Miért nem bírjuk az őrző-védőket? letöltések könyvet epub ingyenes, Miért nem bírjuk az őrző-védőket? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply