Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható?

Farkas Gabriella (Szerk.) - Lányi András (Szerk.) - Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható?

Az ökológiai fenntarthatóság szempontjainak megfelelő kezdeményezések a társadalmi-gazdasági fenntarthatóság feltételeinek híján nem gyakorolnak környezetükre vonzerőt, a résztvevőktől aránytalanul nagy áldozatot követelnek, fennmaradásuk is kétséges. A falvak újjáélesztéséhez, a környezetbarát fejlesztésekhez szükséges feltételek nem adottak, de nem is elérhetetlenek, a kibontakozás egyik legfőbb akadálya az együttműködés hiánya.
Lesz-e a csírából növény, hoz-e virágot, gyümölcse megérik-e, vagy elveri a jég? – a földet művelő ember tudja, hogy ezeket a kérdéseket a mezőgazdaságban soha nem lehet előre megválaszolni. Az egyre szélsőségesebbre forduló időjárás viszontagságait mifelénk tetézik az agrárpolitika kiszámíthatatlan változásai. Lesz-e még ereje a marhavagonkori népvándorlás hullámaitól sújtott, nemzedékről-nemzedékre megtizedelt és kifosztott magyar vidéknek, hogy a saját lábára álljon, s első lépésként helyreállítsa az ország önrendelkezését legalább az élelmezés terén? Vagy ,,Európa éléskamrája" most lesz csak igazán ,,három-millió koldus országa"? Mindezt megmutatja a jövő. E kötet lapjain az olvasó csupán látleleteket talál, úti beszámolókat a vidékfejlesztés rögös útján próbálkozó közösségekről,emberekről.

Farkas Gabriella az ELTE Társadalomtudományi Karán működő Közös Örökségünk Kutatóműhely és a Nonprofit Média Központ Munkatársa, fordító. Fő érdeklődési területe a kistelepülési és kistérségi közösségépítés és gazdaságfejlesztés, valamint a társadalmi nyilvánosság és a civil média világa. Munkájához a kedvet és kitartást hat gyermeke adja.

Lányi András Az ELTE TÁTK oktatója, író, filozófus. Esszékötetek, szépirodalmi művek szerzője, ökofilozófiai szövegggyűjtemények szerkesztője, az Élőlánc Magyarországért alapítója. A Jövő Nemzedékek Országgyűlési Biztosi Hivatalának tudományos munkatársa. Válogatott ökofilozófiai tanulmányai Az ember fáj a földnek címmel a L’Harmattan Kiadónál jelentek meg 2010-ben.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  311
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789632363226
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2392040 / 1107738  TAGS:
  Online Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? ebook, könyvet Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? FB2, Download Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? PDF , Download Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? MOBI, Online Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? könyvet, ingyenes letöltések Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? IPhone, Online könyvet Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? PDF, ingyenes Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? DJVU, ingyenes letöltések Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? TXT, letöltések Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? RTF, Online Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? FB2 , e-könyvet Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? letöltések TXT, ingyenes Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? letöltések könyvet, e-könyvet Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? download MOBI, letöltések Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? IPad, olvas Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? MOBI, olvas Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? DOC, ingyenes Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? AWZ, Download e-könyvet Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? iPad , ingyenes Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? DJVU, Download Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? DVD, olvas Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? TXT, Book Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? letöltések DJVU, Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? letöltések könyvet ingyenes, Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? letöltések könyvet pdf ingyenes, Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? pdf ingyenes, Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? letöltések könyvet epub ingyenes, Miért fenntarthatatlan, ami fenntartható? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply