Michelangelo és a Sixtus-kápolna

Ross King - Michelangelo és a Sixtus-kápolna

1508-ban II. Gyula pápa megbízta Michelangelót a Sixtusi-kápolna mennyezeti freskójának elkészítésével. A harminchárom éves szobrász csak igen felszínes tapasztalatokkal rendelkezett a feskófestés technikai és fizikai értelemben is embert próbáló műfajában, ráadásul szinte példátlanul hatalmas volt a telifestendő, több mint ezeregyszáz négyzetméteres felület is. Gondosan összeválogatott segédek csapatával négy éven át dolgozott a roppant művön; rajzok és vázlatok ezreit készítette, és hátfájdító, kitekeredett testtartásban megszámlálhatatlan órán át festette a harmincméteres magasságban ívelő boltozatot. Az eredmény a festészet történetének egyik legelképesztőbb és legcsodálatosabb alkotása. Ross King könyve e négy csodálatos és gyötrelmes év; nemcsak a kápolna boltívei alatt töltött, dolgos napok, hanem egyben a kora tizenhatodik századi Róma eseményteli életének története. Ross King élvezetes és számos legendát szertefoszlató könyvében avatott kézzel, sodró lendületű elbeszélésben ismerteti meg olvasóival a modern Michelangelo-kutatás legújabb megállapításait.A Könyv Magyarul!


Letöltések Michelangelo és a Sixtus-kápolna ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Michelangelo és a Sixtus-kápolna ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  422
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789635309061
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2214698 / 1070379
  Translator:


  TAGS:
  Online Michelangelo és a Sixtus-kápolna ebook, könyvet Michelangelo és a Sixtus-kápolna FB2, Download Michelangelo és a Sixtus-kápolna PDF , Download Michelangelo és a Sixtus-kápolna MOBI, Online Michelangelo és a Sixtus-kápolna könyvet, ingyenes letöltések Michelangelo és a Sixtus-kápolna IPhone, Online könyvet Michelangelo és a Sixtus-kápolna PDF, ingyenes Michelangelo és a Sixtus-kápolna DJVU, ingyenes letöltések Michelangelo és a Sixtus-kápolna TXT, letöltések Michelangelo és a Sixtus-kápolna RTF, Online Michelangelo és a Sixtus-kápolna FB2 , e-könyvet Michelangelo és a Sixtus-kápolna letöltések TXT, ingyenes Michelangelo és a Sixtus-kápolna letöltések könyvet, e-könyvet Michelangelo és a Sixtus-kápolna download MOBI, letöltések Michelangelo és a Sixtus-kápolna IPad, olvas Michelangelo és a Sixtus-kápolna MOBI, olvas Michelangelo és a Sixtus-kápolna DOC, ingyenes Michelangelo és a Sixtus-kápolna AWZ, Download e-könyvet Michelangelo és a Sixtus-kápolna iPad , ingyenes Michelangelo és a Sixtus-kápolna DJVU, Download Michelangelo és a Sixtus-kápolna e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Michelangelo és a Sixtus-kápolna DVD, olvas Michelangelo és a Sixtus-kápolna TXT, Book Michelangelo és a Sixtus-kápolna letöltések DJVU, Michelangelo és a Sixtus-kápolna letöltések könyvet ingyenes, Michelangelo és a Sixtus-kápolna letöltések könyvet pdf ingyenes, Michelangelo és a Sixtus-kápolna pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Michelangelo és a Sixtus-kápolna pdf ingyenes, Michelangelo és a Sixtus-kápolna letöltések könyvet epub ingyenes, Michelangelo és a Sixtus-kápolna ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply