Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás?


1933-ban született, iskoláit, tanulmányait Budapesten és Melbourne-ben (Ausztrália) végezte. A Kádár-korszak alatt évtizedeken át műszaki és tudományos munkákat fordított magyarra. Szakterülete? Nos, Anta(fFy Tibor nem kozmológus, nem részecskefizikus, de még csak nem is teológus. Egész életében szabadúszó volt, aki anyagilag nem függött dékánoktól, igazgatóktól, megszokta, azt mond és ír, amit gondol, és most sokunk hasznára elhatározta, hogy közzé teszi “kozmológiai gondolatait” az Istennel és az ősrobbanással kapcsolatban. Ezek a gondolatok lehet, hogy jók, lehet hogy rosszak, a mai világban nem könnyű eligazodni, lehet velük egyetérteni, lehet velük élesen szembehelyezkedni, lehet őket utálni, vagy éppen kedvelni, egy dolgot nem lehet velük csinálni, mellettük közömbösen elmenni, mert Antalffy Tibor gondolatai, megfigyelései gondolkodásra késztetők.Eddig csak elhittük, de most itt az első tudományos bizonyíték arra, hogy van teremtő Isten. A könyv címét, Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? a következőképpen kell értelmezni: Vajon Isten az ősrobbanással teremtette-e meg a Világot, vagy az ősrobbanás isteni teremtés nélkül következett be (mondjuk úgy, magától) majd 13, 7 milliárd évvel később a színen megjelenő Ember alkotta meg az Istent saját használatára. A kérdés eldöntéséhez elsősorban kozmológiai és kvantummechanikai ismeretekre van szükség, de az Ember ma már eleget tud ahhoz, hogy Isten léte tudományosan is bizonyítható legyen.A szerző kifejezetten tudományos kételkedéssel látott a kérdés megválaszolásához és arra a következtetésre jutott, hogy a (egújabb tudományos eredmények egyértelműen egy olyan, nem anyagi világ létezésére utalnak, ami Isten létét elengedhetetlenül feltételezi.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789639442139
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2100286 / 1014156  TAGS:
  Online Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? ebook, könyvet Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? FB2, Download Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? PDF , Download Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? MOBI, Online Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? könyvet, ingyenes letöltések Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? IPhone, Online könyvet Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? PDF, ingyenes Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? DJVU, ingyenes letöltések Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? TXT, letöltések Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? RTF, Online Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? FB2 , e-könyvet Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? letöltések TXT, ingyenes Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? letöltések könyvet, e-könyvet Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? download MOBI, letöltések Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? IPad, olvas Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? MOBI, olvas Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? DOC, ingyenes Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? AWZ, Download e-könyvet Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? iPad , ingyenes Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? DJVU, Download Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? DVD, olvas Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? TXT, Book Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? letöltések DJVU, Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? letöltések könyvet ingyenes, Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? pdf ingyenes, Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? letöltések könyvet epub ingyenes, Mi volt előbb Isten vagy ősrobbanás? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply