Mi vagyunk a medvék

Backman Fredrik - Mi vagyunk a medvék

Van egy város valahol az erdő közepén, ahol a tél hosszú, az emberek pedig kemények, mint a jég. Nincs se turizmus, se ipar, se munka, de a remény még pislákol. Van ugyanis valami, ami mindenkit érdekel. Amihez kivétel nélkül mindenki ért. Ez pedig a hoki. Aki azt hiszi, hogy az csak egy játék, nagyon téved. A hoki itt maga a remény.
Ebben a szezonban mindenki a Björnstad Hockey junior csapatába veti minden bizodalmát. Egy maroknyi tizenévesbe, akikre hatalmas felelősség nehezedik, mert esélyesek arra, hogy visszahozzák a játék és a város dicsőségét.
Fiúk és lányok, apák és anyák története ez a könyv. Egy csapat története, amely mindennél fontosabb. A férfiasságé és a csoportszellemé. A tehetségé. Családoké. És egy bűntetté, amely olyan hullámokat gerjeszt, akár a vízbe dobott kő.
Mennyire fontos a győzelem? Mit érünk a csapatunk nélkül? Mit bír ki egy barátság? Hogyan védhetjük meg a gyerekeinket? Backman Björnstad-sorozatának első része egészen más, mint amit a szerzőtől megszoktunk, mégis hihetetlenül ismerős. Ezt a történetet meg kellett írni. Mert nemcsak a björnstadiakról, de rólunk is szól, mégpedig húsba vágóan. Aki egyszer belépett Backman világába, az nehezen szakad el tőle.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mi vagyunk a medvék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mi vagyunk a medvék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  424 gr
  ISBN:
  9789633245446
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2707359 / 1169771
  Translator:


  TAGS:
  Online Mi vagyunk a medvék ebook, könyvet Mi vagyunk a medvék FB2, Download Mi vagyunk a medvék PDF , Download Mi vagyunk a medvék MOBI, Online Mi vagyunk a medvék könyvet, ingyenes letöltések Mi vagyunk a medvék IPhone, Online könyvet Mi vagyunk a medvék PDF, ingyenes Mi vagyunk a medvék DJVU, ingyenes letöltések Mi vagyunk a medvék TXT, letöltések Mi vagyunk a medvék RTF, Online Mi vagyunk a medvék FB2 , e-könyvet Mi vagyunk a medvék letöltések TXT, ingyenes Mi vagyunk a medvék letöltések könyvet, e-könyvet Mi vagyunk a medvék download MOBI, letöltések Mi vagyunk a medvék IPad, olvas Mi vagyunk a medvék MOBI, olvas Mi vagyunk a medvék DOC, ingyenes Mi vagyunk a medvék AWZ, Download e-könyvet Mi vagyunk a medvék iPad , ingyenes Mi vagyunk a medvék DJVU, Download Mi vagyunk a medvék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mi vagyunk a medvék DVD, olvas Mi vagyunk a medvék TXT, Book Mi vagyunk a medvék letöltések DJVU, Mi vagyunk a medvék letöltések könyvet ingyenes, Mi vagyunk a medvék letöltések könyvet pdf ingyenes, Mi vagyunk a medvék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mi vagyunk a medvék pdf ingyenes, Mi vagyunk a medvék letöltések könyvet epub ingyenes, Mi vagyunk a medvék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply