Mi történt a kereszttől a trónig?


FÜLSZÖVEG
Ez az izgalmas könyv felfedi a Pál apostolnak adott kijelentést és megmutatja, hogy mit tett Isten Krisztusban a megtestesüléstől egészen addig, amíg Ő leült a Felség jobbjára a Magasságban.
Hosszú idő óta elrejtett igazságok tárulnak fel, amelyek izgalomba hoznak és megdöbbentenek.
Az egyház még sohasem értette meg teljesen a szellemi jelentőségét annak, ami akkor történt, amikor Krisztus meghalt a kereszten, eltemették, és feltámadt a harmadik napon.
Az átlagos keresztény csak Krisztus fizikai szenvedését látta. Kevesen ismerik fel azokat a mély igazságokat, amelyek a Pál apostoli kijelentésben adattak meg nekünk.
Amíg Isten nem nyilatkoztatta ki ezeket az igazságokat Pálnak, senki sem értette, hogy miért jött el Krisztus… miért volt szükséges a kereszthalál… senki sem tudta, mi történt az alatt a három nap alatt, amikor az Ő fizikai teste a sírban feküdt a feltámadás előtt.
Még a tanítványok, akik Jézussal jártak, ők sem ismerték fel teljesen, hogy ki volt Ő, miért jött, mit kell elszenvednie, és mit fognak nyerni szenvedése által. Nem tudták, hogy mi történt a kereszten vagy a feltámadása előtti három nap és éjszaka alatt, de nekünk tudnunk kell erről a három napról, mert ez hitet fog építeni bennünk.
Ezeket az életbe vágó igazságokat Isten minden gyermekének ismernie kell, ha győztes életet akar élni.
TARTALOM
Előszó 9
Küzdelem a hitért 11
A megigazultságban megalapozva 13
A megtestesülés 21
Mi történt a földi út során? 27
Mi történt a kertben? 35
Mi történt a tárgyaláson? 41
Mi történt a kereszten? 45
Mi történt, amikor a kárpit kettéhasadt? 55
Mi történt a három nap és három éjszaka alatt? 69
Mi történt a feltámadáskor? 83
Mi történt a negyven nap alatt? 89
Mi történt, amikor Jézus belépett a vérével? 99
Mi történt a felsőházban? 105
Mit látott a sátán a pünkösd napján? 113
Mit jelentett az új teremtés a mennyben? 119
Mi az, ami elérhetővé vált az ember számára? 127
Miért győznek le minket az igeidők? 133
A négy evangélium Jézusa 145
Pál háromfajta embere 157
A mózesi törvény alatt van az egyház? 173
Néhány tény az Apostolok Cselekedeteiről 185
Megvallásunk 207
Mit kezdünk Isten képességeinek teljességével? 223
Néhány “Őbenne-tény” 235
Jézus jelenlegi szolgálata 245
Az Atya gondoskodása 259A Könyv Magyarul!


Letöltések Mi történt a kereszttől a trónig? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mi történt a kereszttől a trónig? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Krisztus Szeretete Egyház
  Number of Pages:
  263
  Kötés:
  papír / puha kötés
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  0469001220327
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  SL#2105195320  TAGS:
  Online Mi történt a kereszttől a trónig? ebook, könyvet Mi történt a kereszttől a trónig? FB2, Download Mi történt a kereszttől a trónig? PDF , Download Mi történt a kereszttől a trónig? MOBI, Online Mi történt a kereszttől a trónig? könyvet, ingyenes letöltések Mi történt a kereszttől a trónig? IPhone, Online könyvet Mi történt a kereszttől a trónig? PDF, ingyenes Mi történt a kereszttől a trónig? DJVU, ingyenes letöltések Mi történt a kereszttől a trónig? TXT, letöltések Mi történt a kereszttől a trónig? RTF, Online Mi történt a kereszttől a trónig? FB2 , e-könyvet Mi történt a kereszttől a trónig? letöltések TXT, ingyenes Mi történt a kereszttől a trónig? letöltések könyvet, e-könyvet Mi történt a kereszttől a trónig? download MOBI, letöltések Mi történt a kereszttől a trónig? IPad, olvas Mi történt a kereszttől a trónig? MOBI, olvas Mi történt a kereszttől a trónig? DOC, ingyenes Mi történt a kereszttől a trónig? AWZ, Download e-könyvet Mi történt a kereszttől a trónig? iPad , ingyenes Mi történt a kereszttől a trónig? DJVU, Download Mi történt a kereszttől a trónig? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mi történt a kereszttől a trónig? DVD, olvas Mi történt a kereszttől a trónig? TXT, Book Mi történt a kereszttől a trónig? letöltések DJVU, Mi történt a kereszttől a trónig? letöltések könyvet ingyenes, Mi történt a kereszttől a trónig? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mi történt a kereszttől a trónig? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mi történt a kereszttől a trónig? pdf ingyenes, Mi történt a kereszttől a trónig? letöltések könyvet epub ingyenes, Mi történt a kereszttől a trónig? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply