Mi szép, ha nem ez?


Igazi meglepetés ez a kötet. Szónoklatok lejegyzett gyűjteménye. A szónok pedig nem más, mint Kurt Vonnegut, kora legkeresettebb, legnépszerűbb, legviccesebb diplomaosztója.
A gazdag amerikai és angol egyetemek ősi és szép hagyománya, hogy a végzősöket életre szólóan emlékezetes tanévzáró ünnepélyen búcsúztatják. Ex-miniszterelnökök, ENSZ-főtitkárok, jeles színészek köszöntik a véndiákokat. Pénz nem számít.
Vonnegut esetében maga a tananyag elevenedett meg és szólt a mikrofonokból. Diákok, tanárok és szülők olyan útravalót kaptak tőle, amely csakugyan felejthetetlen maradt. Most mi is megismerkedhetünk a 20. század egyik leghatásosabb tanítójának szépséges, tanulságos, egyszerre komoly és alpári, gyengéd, mégis kegyetlenül őszinte előadásaival. Az életmű eddig ismeretlen tájai várják Vonnegut hazai rajongóit.

Áldja meg az isten, Mr. Vonnegut! egy olvasó (moly.hu)

Megbeszéltem a rendezőkkel, hogy amikor távoznak, csendüljön föl egy Strauss-keringő. Piszkosul keringőzzenek kifelé menet, amikor ennek itt vége, és hazafelé húznak. Ha valaki nem tudná, hogyan kell keringőzni, közlöm, hogy mi sem egyszerűbb, mi sem emberségesebb. Lép, csúsztat, áll. Lép, csúsztat, áll. Umpappa, umpappa, umpappa.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mi szép, ha nem ez? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mi szép, ha nem ez? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  188
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  260 gr
  ISBN:
  9789632276212
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2631636 / 1149076
  Translator:


  TAGS:
  Online Mi szép, ha nem ez? ebook, könyvet Mi szép, ha nem ez? FB2, Download Mi szép, ha nem ez? PDF , Download Mi szép, ha nem ez? MOBI, Online Mi szép, ha nem ez? könyvet, ingyenes letöltések Mi szép, ha nem ez? IPhone, Online könyvet Mi szép, ha nem ez? PDF, ingyenes Mi szép, ha nem ez? DJVU, ingyenes letöltések Mi szép, ha nem ez? TXT, letöltések Mi szép, ha nem ez? RTF, Online Mi szép, ha nem ez? FB2 , e-könyvet Mi szép, ha nem ez? letöltések TXT, ingyenes Mi szép, ha nem ez? letöltések könyvet, e-könyvet Mi szép, ha nem ez? download MOBI, letöltések Mi szép, ha nem ez? IPad, olvas Mi szép, ha nem ez? MOBI, olvas Mi szép, ha nem ez? DOC, ingyenes Mi szép, ha nem ez? AWZ, Download e-könyvet Mi szép, ha nem ez? iPad , ingyenes Mi szép, ha nem ez? DJVU, Download Mi szép, ha nem ez? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mi szép, ha nem ez? DVD, olvas Mi szép, ha nem ez? TXT, Book Mi szép, ha nem ez? letöltések DJVU, Mi szép, ha nem ez? letöltések könyvet ingyenes, Mi szép, ha nem ez? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mi szép, ha nem ez? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mi szép, ha nem ez? pdf ingyenes, Mi szép, ha nem ez? letöltések könyvet epub ingyenes, Mi szép, ha nem ez? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply