MI, Bob

Dennis E. Taylor - MI, Bob

Bob vagyok. Bob Johansson. Amikor a szoftvercégem eladásával nagyot kaszáltam, hirtelen azt se tudtam, mit kezdjek a rengeteg zsével. Vonuljak high-tech remetelétbe valami paradicsomi szigeten az óceán közepén, vagy épp vessem bele magam a nagybetűs Élet közepébe? Végül egy harmadik út mellett döntöttem, és bekopogtam a CryoEternához, hogy mennyiért dobnának meg a halhatatlansággal. No persze nem szó szerinti halhatatlanságra gondolok, csak arra, hogy bevágnak a frigóba egy időre, aztán kiolvasztanak a szép új világban.
Nos, a terv ütős volt. Csupán pár dologgal nem számoltam. Először is, a kocsival, ami túl korán vasalt ki a kereszteződésben. Másodszor azzal, hogy a szép új világ a legkevésbé se lesz szép. Harmadszor pedig, hogy a szoftverbizniszről váltanom kell a hardverre. Sőt, én magam leszek a hardver. Vagyis hát mi. Illetve MI. Hogy ebből az egészből nem értesz egy mukkot sem? Felőlem, kifejthetem akár bővebben is. Kezdj olvasni!

LÉPJ BE A BOBIVERZUMBA!

"Rém szórakoztató és izgalmas, tele popkulturális utalásokkal. Olyan, mint Andy Weir A marsija, a Ready Player One vagy a Vének háborúja John Scalzitól."
– Fantasy Literature
A Könyv Magyarul!


Letöltések MI, Bob ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések MI, Bob ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  352 gr
  ISBN:
  9786155628221
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2701850 / 1167818
  Series:


  TAGS:
  Online MI, Bob ebook, könyvet MI, Bob FB2, Download MI, Bob PDF , Download MI, Bob MOBI, Online MI, Bob könyvet, ingyenes letöltések MI, Bob IPhone, Online könyvet MI, Bob PDF, ingyenes MI, Bob DJVU, ingyenes letöltések MI, Bob TXT, letöltések MI, Bob RTF, Online MI, Bob FB2 , e-könyvet MI, Bob letöltések TXT, ingyenes MI, Bob letöltések könyvet, e-könyvet MI, Bob download MOBI, letöltések MI, Bob IPad, olvas MI, Bob MOBI, olvas MI, Bob DOC, ingyenes MI, Bob AWZ, Download e-könyvet MI, Bob iPad , ingyenes MI, Bob DJVU, Download MI, Bob e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések MI, Bob DVD, olvas MI, Bob TXT, Book MI, Bob letöltések DJVU, MI, Bob letöltések könyvet ingyenes, MI, Bob letöltések könyvet pdf ingyenes, MI, Bob pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet MI, Bob pdf ingyenes, MI, Bob letöltések könyvet epub ingyenes, MI, Bob ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply