Mi az igazság az asztrológiáról?

Dr. Szántó Szilárd - Mi az igazság az asztrológiáról?

Vágó István néhány évvel ezelőtt az Origo internetes portál látogatóinak kérdéseire az alábbiakat válaszolta:

Miért nem hisz a horoszkópban? [Dyfish.]
– Azért, mert az egész téma humbugra épül, minden állításuk légből kapott, és semmit soha nem bizonyítanak. Szívem szerint bizonyítási eljárást rendelnék el egy asztrológus ellen, hogy igazolja, honnan veszi az adatait.

Utánaolvasott a témának? Nem gondolja, hogy olyan dolgokról nyilatkozik, amit nem ismer? [zaszlorud]
– Én nyitott vagyok ezeknek a munkáknak a megismerésére, de miközben már évek óta várom, hogy asztrológus ellenfeleim bemutassanak egy ilyen tanulmányt, erre ők még nem kerítettek sort. Mindig annak kell bizonyítania, aki állít valamit, nem annak, aki kételkedik.

Nos, ez a könyv pontosan azt vizsgálja, amit az ismert műsorvezető hiányolt. A kötet első felében részletes áttekintés található az asztrológia társadalmi elfogadottságáról, valamint az elmúlt ötven évben végzett asztrológia tárgyú kutatásokról. A második részben a szerző közel tíz éves kutatásainak első eredményei olvashatók.
Ez a munka az első, szigorúan tudományos szempontok alapján felépített kutatás Magyarországon az asztrológia tárgyában. A vizsgálat 4850 emberre terjedt ki. A kutatás teljes anyaga dokumentált, s az bármely komoly kutató számára hozzáférhető. Az adatokat a szerző a leggondosabban gyűjtötte össze, a kutatást előre lefektetett szempontok alapján végezte.
Semmilyen előzetes hipotézist nem alkalmazott, és kifejezetten került minden spekulatív vagy irracionális elemet. Arra törekedett, hogy kizárólag csak a tényeket fogadja el. Meglepve tapasztalta, hogy a minta bármilyen vonatkozását nézte, mindenhol valami markáns jellegzetességeket tapasztalt.
Ebben a könyvben olyan tények és eredmények szerepelnek, melyeket különböző szakértők bevonásával meg kell vitatni, és a helyükre kell tenni. Újabb, komplexebb vizsgálatok serege kell. A szerző meggyőződése, hogy nem állítható szembe a hagyományos tudomány és az ezotéria. Azt vallja, hogy minden olyan jelenséget, amely bármely okból az érdeklődés homlokterébe kerül, lehet és kell is vizsgálni. A tudomány története azt bizonyítja, hogy lehetnek olyan területek, melyek kezdetben abszurdnak, "légből kapottnak" látszanak, valójában a világról alkotott ismeretünk egy másik dimenzióját nyitják meg.
A higgadt és szakszerű kutatásnak pontosan az a célja, hogy megvizsgáljon minden lehetséges állítást, és segítséget nyújtson abban, hogy a világról alkotott képünk mennél teljesebb legyen.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mi az igazság az asztrológiáról? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mi az igazság az asztrológiáról? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  150
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789630667760
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2399535 / 1124126  TAGS:
  Online Mi az igazság az asztrológiáról? ebook, könyvet Mi az igazság az asztrológiáról? FB2, Download Mi az igazság az asztrológiáról? PDF , Download Mi az igazság az asztrológiáról? MOBI, Online Mi az igazság az asztrológiáról? könyvet, ingyenes letöltések Mi az igazság az asztrológiáról? IPhone, Online könyvet Mi az igazság az asztrológiáról? PDF, ingyenes Mi az igazság az asztrológiáról? DJVU, ingyenes letöltések Mi az igazság az asztrológiáról? TXT, letöltések Mi az igazság az asztrológiáról? RTF, Online Mi az igazság az asztrológiáról? FB2 , e-könyvet Mi az igazság az asztrológiáról? letöltések TXT, ingyenes Mi az igazság az asztrológiáról? letöltések könyvet, e-könyvet Mi az igazság az asztrológiáról? download MOBI, letöltések Mi az igazság az asztrológiáról? IPad, olvas Mi az igazság az asztrológiáról? MOBI, olvas Mi az igazság az asztrológiáról? DOC, ingyenes Mi az igazság az asztrológiáról? AWZ, Download e-könyvet Mi az igazság az asztrológiáról? iPad , ingyenes Mi az igazság az asztrológiáról? DJVU, Download Mi az igazság az asztrológiáról? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mi az igazság az asztrológiáról? DVD, olvas Mi az igazság az asztrológiáról? TXT, Book Mi az igazság az asztrológiáról? letöltések DJVU, Mi az igazság az asztrológiáról? letöltések könyvet ingyenes, Mi az igazság az asztrológiáról? letöltések könyvet pdf ingyenes, Mi az igazság az asztrológiáról? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mi az igazság az asztrológiáról? pdf ingyenes, Mi az igazság az asztrológiáról? letöltések könyvet epub ingyenes, Mi az igazság az asztrológiáról? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply