Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv

 - Mi a manó? Iszkiri zenekar - CD és interaktív daloskönyv

Vannak azok a gyerekdalok, amiket unalomig énekelünk a gyerekeinknek, vagy hallgatjuk az autóban és bár ők szeretik, mi egy idő után jeges verítékkel a homlokunkon gondolunk rájuk. Vannak viszont olyan szellemes és fülbemászó szerzemények, amiket nemcsak a gyerekek, de mi szülők is szívesen hallgatunk újra, meg újra.
A Iszkiri zenekar dalaiban nagy hangsúlyt kapnak a saját szerzemények, amelyek általában a modern hétköznapokban rejlő mesék világába kalauzolják a gyerekeket, ám eközben nem feledkeznek meg a szórakoztatásról sem.
Elsősorban a gyerekekhez szólnak, ugyanakkor a gyerekek a dalokat általában szüleikkel együtt hallgatják meg, ezért fontos, hogy a szülők is jól érezzék magukat. Ezért tudatosan figyeltek arra is, hogy a dalok a felnőttek számára is élvezetesek legyenek. A fiúk szerint valahogy úgy, ahogy a moziban a mesefilmek, amik ma már nem csak a gyerekeknek szólnak.
A zenekar három apukából áll, (Baraczka Gergő: gitár-ének, Dombi Ádám: basszusgitár-ének, Pelyhes Gábor: banjo-ének), akik a hétköznapokban is gyerekekkel foglalkoznak, gyakorló pedagógusok, így a gyerekekkel is nagyon könnyen megtalálják a hangot és a dalokhoz témát meríteni is van honnan.
Interaktív műsoraikkal, amikbe a gyerekeket is bevonják, folyamatosan járják az országot, több városban rendszeres fellépők. Ha ti is szeretnétek meghallgatni őket, koncertjeik időpontjait megtaláljátok aktuális programjaink között. A végére pedig egy tényleg személyes élmény: amióta meghallgattam, folyamatosan az Apa dal-t dúdolgatom.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9786155475016
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2580988 / 1140652
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv ebook, könyvet Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv FB2, Download Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv PDF , Download Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv MOBI, Online Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv könyvet, ingyenes letöltések Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv IPhone, Online könyvet Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv PDF, ingyenes Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv DJVU, ingyenes letöltések Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv TXT, letöltések Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv RTF, Online Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv FB2 , e-könyvet Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv letöltések TXT, ingyenes Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv letöltések könyvet, e-könyvet Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv download MOBI, letöltések Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv IPad, olvas Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv MOBI, olvas Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv DOC, ingyenes Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv AWZ, Download e-könyvet Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv iPad , ingyenes Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv DJVU, Download Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv DVD, olvas Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv TXT, Book Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv letöltések DJVU, Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv letöltések könyvet ingyenes, Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv letöltések könyvet pdf ingyenes, Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv pdf ingyenes, Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv letöltések könyvet epub ingyenes, Mi a manó? Iszkiri zenekar – CD és interaktív daloskönyv ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply