Mézescsók Cerberusnak


Alászállni a holtak birodalmába, amelynek bejáratát a három torokkal csaholó, sárkányfarkú őrkutya, Cerberus vigyázza, csak a legbátrabbak merészelnek.
Szabó Magdában megvolt a bátorság, hogy aláereszkedve az alvilágba és a múlt mélységesen mély kútjába, feltámassza kedves halottait, szüleit, a kiterjedt Jablonczy és Szabó família tagjait és főleg egykori gyermek-önmagát. Az emlékezés és a felejtés kettős fénytörésében megelevenednek és újraíródnak a családi legendárium történetei, vagy akár Jézus születésének és életének krónikája.
Egy váratlanul előkerülő tárgy, egy felhangzó ismerős dallam, egy önkéntelen gesztus nyomán hirtelen fény vetül a már kifakult családi tabló valamelyik alakjára. Az ünnepeken rendszeresen ebéddel ellátott Mihályom özvegyére, az időmértékes versikébe foglalt nagynénik és nagybácsik közül kihagyott "bűnös lélekre", Margitra, az egész família minden gondját-baját zokszó nélkül felvállaló, de titokban elvágyódó Idára, az egy éjszaka leforgása alatt mindenét elveszítő és mégis mindig talpra álló vénkisasszony Kamillára.
A hol humoros, hol groteszkbe vagy éppen melodrámába hajló, máskor a görög sorstragédiákat idéző megrendítő történetekben megkapó elevenséggel és mély empátiával ábrázolt, "a bölcsőtől a sírig" ívelő emberi életek sűrűsödnek össze, amelyek sokszor csak így, utólag teljesednek ki, s nyerik el valódi értelmüket. Mert Szabó Magda mindig azt a pillanatot ragadja meg, amikor "a végzet keze megmoccan". És az éppen a színpadon álló életéből hiányzó mozaikdarabka, amelyet addig egy kulcsra zárt fiók, egy sztaniolpapírból gömbölyített ezüstgolyó őrzött, vagy amelyet a gyermek Magdolna mégoly kíváncsi tekintete nem láthatott, egy csapásra a helyére kerül, a történetet addig belengő sejtelmes homály szertefoszlik, s rejtett összefüggések, mélyen eltemetett családi titkok tárulnak fel.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mézescsók Cerberusnak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mézescsók Cerberusnak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  270
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  346 gr
  ISBN:
  9786155715181
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2705390 / 1168494
  Series:


  TAGS:
  Online Mézescsók Cerberusnak ebook, könyvet Mézescsók Cerberusnak FB2, Download Mézescsók Cerberusnak PDF , Download Mézescsók Cerberusnak MOBI, Online Mézescsók Cerberusnak könyvet, ingyenes letöltések Mézescsók Cerberusnak IPhone, Online könyvet Mézescsók Cerberusnak PDF, ingyenes Mézescsók Cerberusnak DJVU, ingyenes letöltések Mézescsók Cerberusnak TXT, letöltések Mézescsók Cerberusnak RTF, Online Mézescsók Cerberusnak FB2 , e-könyvet Mézescsók Cerberusnak letöltések TXT, ingyenes Mézescsók Cerberusnak letöltések könyvet, e-könyvet Mézescsók Cerberusnak download MOBI, letöltések Mézescsók Cerberusnak IPad, olvas Mézescsók Cerberusnak MOBI, olvas Mézescsók Cerberusnak DOC, ingyenes Mézescsók Cerberusnak AWZ, Download e-könyvet Mézescsók Cerberusnak iPad , ingyenes Mézescsók Cerberusnak DJVU, Download Mézescsók Cerberusnak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mézescsók Cerberusnak DVD, olvas Mézescsók Cerberusnak TXT, Book Mézescsók Cerberusnak letöltések DJVU, Mézescsók Cerberusnak letöltések könyvet ingyenes, Mézescsók Cerberusnak letöltések könyvet pdf ingyenes, Mézescsók Cerberusnak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mézescsók Cerberusnak pdf ingyenes, Mézescsók Cerberusnak letöltések könyvet epub ingyenes, Mézescsók Cerberusnak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply