Mesterséges holdak

Szász Jenőné Dr. Tolnai Klára - Tamási Ferenc - Mesterséges holdak

Napjaink világpolitikai eseményeinek egyik fő erővonala az Egyesült Államok vezető köreinek arra irányuló törekvésében nyilvánul meg, hogy a két szemben álló katonai tömb jelenlegi közelítő katonai egyensúlyát megbontsák, illetve a saját oldalukra billentsék. A sajtóban, a rádióban, a televízióban szinte kendőzetlenül publikált információikból az is kirajzolódik, hogy terveikben a hadviselésnek a világűrre való kiterjesztése is szerepel.

Az űrhadviselésre való felkészülésben az űrfegyverkezésben a műholdas összeköttetéseknek igen nagy a szerepe. Oka, hogy a szoros értelemben vett kozmikus hírközlés mellett a műholdas felderítés, a műholdas navigáció feladatai is ennek keretében valósulnak meg, illetve minden, a kozmikus térben tervezett katonai tevékenység megbízható, hibátlanul működő műholdas távközlési rendszer meglétét feltételezi.

A szerzők könyvük megírása során arra törekedtek, hogy az emberi elmének a világűr meghódításában elért felmérhetetlen jelentőségű eredményeit bemutatva ráirányítsák a figyelmet a világűrkutatási eredmények katonai alkalmazási lehetőségére és veszélyességére is

Rövid történeti áttekintés keretében összefoglalják a világűr meghódítása terén megtett út fontosabb állomásait, a kutatások eredményeinek békés, majd katonai alkalmazására irányuló felhasználását. A könyv fő mondanivalója: a műholdas távközlési, navigációs és felderítő rendszerek alkalmazása, valamint az ellenük való védekezés lehetőségeinek a bemutatása. Elsősorban az Egyesült Államok és a NATO műholdas rendszereinek ismertetésével érzékeltetik a katonai kozmikus eszközök jelenlegi és a közeljövőben várható tevékenységét, hatékonyságát, egyben veszélyességét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mesterséges holdak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mesterséges holdak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14 x 20 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  205
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9633261872
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1986
  Árukód:


  TAGS:
  Online Mesterséges holdak ebook, könyvet Mesterséges holdak FB2, Download Mesterséges holdak PDF , Download Mesterséges holdak MOBI, Online Mesterséges holdak könyvet, ingyenes letöltések Mesterséges holdak IPhone, Online könyvet Mesterséges holdak PDF, ingyenes Mesterséges holdak DJVU, ingyenes letöltések Mesterséges holdak TXT, letöltések Mesterséges holdak RTF, Online Mesterséges holdak FB2 , e-könyvet Mesterséges holdak letöltések TXT, ingyenes Mesterséges holdak letöltések könyvet, e-könyvet Mesterséges holdak download MOBI, letöltések Mesterséges holdak IPad, olvas Mesterséges holdak MOBI, olvas Mesterséges holdak DOC, ingyenes Mesterséges holdak AWZ, Download e-könyvet Mesterséges holdak iPad , ingyenes Mesterséges holdak DJVU, Download Mesterséges holdak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mesterséges holdak DVD, olvas Mesterséges holdak TXT, Book Mesterséges holdak letöltések DJVU, Mesterséges holdak letöltések könyvet ingyenes, Mesterséges holdak letöltések könyvet pdf ingyenes, Mesterséges holdak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mesterséges holdak pdf ingyenes, Mesterséges holdak letöltések könyvet epub ingyenes, Mesterséges holdak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply