Mesekalauz úton lévőknek

Boldizsár Ildikó - Mesekalauz úton lévőknek

Varázslatos történetek az emberi élet fordulópontjairól.

Minden élethelyzetnek van mesebeli párja – hallottuk az elmúlt években többször a kötet írójától, aki nemcsak tematikus mesegyűjteményekkel, hanem Meseterápia című könyvével is igazolta állítását. A férfiakról, nőkről, apákról, anyákról és testvérekről szóló mesék után most az emberélet fordulóihoz és határaihoz kapcsolódó meséket válogatta új kötetébe Boldizsár Ildikó. A fogantatástól az élet utolsó harmadáig azokhoz a történetekhez vezeti el olvasóit, amelyek nemcsak az ember fejlődését segítik, hanem az egyik életszakaszból a másikba való átlépést is. A mesékhez írt élvezetes kommentárok – úgynevezett mesekalauzok – bámulatos egyszerűséggel mutatják meg, hogyan fűzhető fel egy emberi élet a mesék rendjére. Mert a könyv szerzője szerint a népmesék legfontosabb eleme nem a csoda, hanem a rend. És minden mese annak a példája, hogyan lehet a rendezetlenséget és a káoszt renddé alakítani, azaz olyan helyzeteket teremteni, amelyekben a teljesség vágya irányítja a gondolatokat és a tetteket. Ez a tudás azért nélkülözhetetlen, mert csak így van esélyünk arra, hogy egyszer majd rólunk is elmondhassák: "boldogan éltek, míg meg nem haltak".
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mesekalauz úton lévőknek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mesekalauz úton lévőknek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  432
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  644 gr
  ISBN:
  9789631430806
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2236051 / 1090838  TAGS:
  Online Mesekalauz úton lévőknek ebook, könyvet Mesekalauz úton lévőknek FB2, Download Mesekalauz úton lévőknek PDF , Download Mesekalauz úton lévőknek MOBI, Online Mesekalauz úton lévőknek könyvet, ingyenes letöltések Mesekalauz úton lévőknek IPhone, Online könyvet Mesekalauz úton lévőknek PDF, ingyenes Mesekalauz úton lévőknek DJVU, ingyenes letöltések Mesekalauz úton lévőknek TXT, letöltések Mesekalauz úton lévőknek RTF, Online Mesekalauz úton lévőknek FB2 , e-könyvet Mesekalauz úton lévőknek letöltések TXT, ingyenes Mesekalauz úton lévőknek letöltések könyvet, e-könyvet Mesekalauz úton lévőknek download MOBI, letöltések Mesekalauz úton lévőknek IPad, olvas Mesekalauz úton lévőknek MOBI, olvas Mesekalauz úton lévőknek DOC, ingyenes Mesekalauz úton lévőknek AWZ, Download e-könyvet Mesekalauz úton lévőknek iPad , ingyenes Mesekalauz úton lévőknek DJVU, Download Mesekalauz úton lévőknek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mesekalauz úton lévőknek DVD, olvas Mesekalauz úton lévőknek TXT, Book Mesekalauz úton lévőknek letöltések DJVU, Mesekalauz úton lévőknek letöltések könyvet ingyenes, Mesekalauz úton lévőknek letöltések könyvet pdf ingyenes, Mesekalauz úton lévőknek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mesekalauz úton lévőknek pdf ingyenes, Mesekalauz úton lévőknek letöltések könyvet epub ingyenes, Mesekalauz úton lévőknek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply