Mesék boldog öregekről

Boldizsár Ildikó (Szerk.) - Mesék boldog öregekről

Mi kell a boldog öregséghez? Ezt a kérdést tette fel a kötet szerkesztője, amikor gyűjteni kezdte az idős emberekről szóló meséket. Boldizsár Ildikó meggyőződése, hogy a mesék minden élethelyzetben és életkorban képesek új tapasztalatokkal gazdagítani bennünket, s ez fokozottan igaz az öregkor meséire. Ha az ember idejében elgondolja, milyennek szeretné látni magát élete utolsó harmadában, lehetőséget teremt arra, hogy ehhez az elképzeléshez igazítsa napjait. Az öregkorra ugyanis éppúgy fel kell készülni, mint a felnőtté válásra, vagy az anyaságra és az apaságra. A kötet meséi úgy segíthetik ezt a felkészülést, hogy a történetekben szereplő apókák és anyókák követendő példát nyújtanak a mindennapok átrendezésére, a világhoz való viszony megváltoztatására. A boldog öregek tényként fogadják el az idő múlását, és felismerik a benne rejlő lehetőségeket. Megváltozik a fontossági sorrend életükben, és képessé válnak az előítéletektől és önbecsapásoktól mentes létezésre. Ráadásul életörömöt és leleményességet is lehet tanulni tőlük, hiszen tapasztalataik rendezgetése, szintetizálása közben sok olyan dolgot fedeznek fel, amire a fiatalabbaknak még nincs látásuk.
A Mesék-sorozat záró kötetét az idős embereken túl azoknak ajánljuk, akik boldog öregségre vágynak, és kíváncsiak rá, hogyan alakítható át az életük ennek érdekében. És persze azoknak, akik szeretnének maguk körül minél több boldog öreget látni, hiszen a hozzátartozókon is múlik, hogy milyen minőségben éljük át az élet délutánját.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mesék boldog öregekről ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mesék boldog öregekről ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  287
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  362 gr
  ISBN:
  9789631427769
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2569007 / 1139849  TAGS:
  Online Mesék boldog öregekről ebook, könyvet Mesék boldog öregekről FB2, Download Mesék boldog öregekről PDF , Download Mesék boldog öregekről MOBI, Online Mesék boldog öregekről könyvet, ingyenes letöltések Mesék boldog öregekről IPhone, Online könyvet Mesék boldog öregekről PDF, ingyenes Mesék boldog öregekről DJVU, ingyenes letöltések Mesék boldog öregekről TXT, letöltések Mesék boldog öregekről RTF, Online Mesék boldog öregekről FB2 , e-könyvet Mesék boldog öregekről letöltések TXT, ingyenes Mesék boldog öregekről letöltések könyvet, e-könyvet Mesék boldog öregekről download MOBI, letöltések Mesék boldog öregekről IPad, olvas Mesék boldog öregekről MOBI, olvas Mesék boldog öregekről DOC, ingyenes Mesék boldog öregekről AWZ, Download e-könyvet Mesék boldog öregekről iPad , ingyenes Mesék boldog öregekről DJVU, Download Mesék boldog öregekről e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mesék boldog öregekről DVD, olvas Mesék boldog öregekről TXT, Book Mesék boldog öregekről letöltések DJVU, Mesék boldog öregekről letöltések könyvet ingyenes, Mesék boldog öregekről letöltések könyvet pdf ingyenes, Mesék boldog öregekről pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mesék boldog öregekről pdf ingyenes, Mesék boldog öregekről letöltések könyvet epub ingyenes, Mesék boldog öregekről ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply