Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról

Korbai Hajnal (Vál.) - Mesék bátorságról, becsületről - A világ minden tájáról

A világ meséiben rejlő sokszínű tanítások segítenek a gyerekeknek megküzdeni a betegségekkel, félelmekkel, gyógyító erejük köztudott. Hordozzák magukban mindazt a tudást, amely évszázadok alatt halmozódott fel az emberi természetről, a világ ügyes-bajos dolgairól. Bár a világ egyre gyorsabban szalad előre, az ember nem sokat változott eközben. Nem változtak az érzéseink, örömeink és félelmeink, ugyanúgy szeretünk, gyűlölünk, vágyakozunk, irigykedünk, segítünk egymáson vagy harcolunk egymással. Hol bölcsen, hol balgán, hol szépen, hol csúnyán, hol bátran, hol gyáván. Éppen, mint a világ minden tájáról gyűjtött mesék szereplői.

A kötet a Mesék szépségről, jóságról valamint a Mesék bölcsességről, bolondságról a világ minden tájáról népmesei válogatáskötetek folytatása, a mesék ezúttal bátorságról, becsületről szólnak.

A meséket elmondják: Császár Angela, Kútvölgyi Erzsébet, Balázs Ágnes, Szacsvay László
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  40
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789633411711
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679426 / 1155836  TAGS:
  Online Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról ebook, könyvet Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról FB2, Download Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról PDF , Download Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról MOBI, Online Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról könyvet, ingyenes letöltések Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról IPhone, Online könyvet Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról PDF, ingyenes Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról DJVU, ingyenes letöltések Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról TXT, letöltések Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról RTF, Online Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról FB2 , e-könyvet Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról letöltések TXT, ingyenes Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról letöltések könyvet, e-könyvet Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról download MOBI, letöltések Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról IPad, olvas Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról MOBI, olvas Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról DOC, ingyenes Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról AWZ, Download e-könyvet Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról iPad , ingyenes Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról DJVU, Download Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról DVD, olvas Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról TXT, Book Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról letöltések DJVU, Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról letöltések könyvet ingyenes, Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról letöltések könyvet pdf ingyenes, Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról pdf ingyenes, Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról letöltések könyvet epub ingyenes, Mesék bátorságról, becsületről – A világ minden tájáról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply