Mesék a Teljességhez


Életünk során mindannyian törekszünk egyfajta teljesség elérésére, s ez a vágyunk csak felerősödik akkor, amikor szülővé válunk. Úgy érezzük, tudásunkat, tapasztalatunkat, vagyis a teljesség mesebeli történeteit át kell adnunk a gyermekünknek. Ám nem lapul ott a könyvtárunkban A Teljesség könyve arra várva, hogy fellapozzuk. Lapjait magunknak kell teleírnunk. Erre ébred rá a mesebeli király s királyné is, s hogy folyvást síró kislányukat meggyógyíthassák a teljesség meséivel, a királynak útra kell kelnie, s fel kell keresnie birodalma bölcseit… Vándorlása során nem csak a könyv lapjai telnek meg tartalommal. A bölcsek történetei egytől egyig jól ismert mesék újragondolt, szellemes, verses változatai, és az olvasó, mint minden jó, gondosan megmunkált mesében, a mélyben komoly filozófiai kérdéseket is talál. Persze, ha csak arra vágyik, hogy együtt barangoljon a királlyal mesés birodalmában, azt is megteheti.
Tamás Zsuzsa IBBY-díjas szerző második mesekönyvét, melyet ezúttal Ilyés Juli illusztrátorművész gyönyörű képei kísérnek, 9-99 éves korig ajánljuk a család minden tagjának.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mesék a Teljességhez ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mesék a Teljességhez ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  118
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  824 gr
  ISBN:
  9789639869486
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2583396 / 1141613
  Illustrated by:


  TAGS:
  Online Mesék a Teljességhez ebook, könyvet Mesék a Teljességhez FB2, Download Mesék a Teljességhez PDF , Download Mesék a Teljességhez MOBI, Online Mesék a Teljességhez könyvet, ingyenes letöltések Mesék a Teljességhez IPhone, Online könyvet Mesék a Teljességhez PDF, ingyenes Mesék a Teljességhez DJVU, ingyenes letöltések Mesék a Teljességhez TXT, letöltések Mesék a Teljességhez RTF, Online Mesék a Teljességhez FB2 , e-könyvet Mesék a Teljességhez letöltések TXT, ingyenes Mesék a Teljességhez letöltések könyvet, e-könyvet Mesék a Teljességhez download MOBI, letöltések Mesék a Teljességhez IPad, olvas Mesék a Teljességhez MOBI, olvas Mesék a Teljességhez DOC, ingyenes Mesék a Teljességhez AWZ, Download e-könyvet Mesék a Teljességhez iPad , ingyenes Mesék a Teljességhez DJVU, Download Mesék a Teljességhez e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mesék a Teljességhez DVD, olvas Mesék a Teljességhez TXT, Book Mesék a Teljességhez letöltések DJVU, Mesék a Teljességhez letöltések könyvet ingyenes, Mesék a Teljességhez letöltések könyvet pdf ingyenes, Mesék a Teljességhez pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mesék a Teljességhez pdf ingyenes, Mesék a Teljességhez letöltések könyvet epub ingyenes, Mesék a Teljességhez ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply