Mesék a Nagy Háborúból

Kovács György - Mesék a Nagy Háborúból

Kovács György 1875-ben a Somogy megyei Kastélyosdombón született, árva gyermekként nevelkedett, iskolába nem járt, felnőtt korában pásztoroktól tanult meg írni-olvasni. Az I. világháborút a magyar királyi pécsi 19., majd a budapesti 30. honvéd gyalogezred közkatonájaként szolgálta végig, bejárva az orosz, román és az olasz frontot. Harctéri naplója egymásba fonódó meseszerű történetekként eleveníti meg az első világháború eseményeit. Azonban csak a stílus Háry János-i, a leírt tartalom maga a háború drámai és naturális valósága, ahogy azt Kovács György és sok millió társa 1914 és 1918 között átélte. A szerző a szöveg mellett, hol azok illusztrálására, hol azoktól függetlenül, rajzokat is készített. A napló gazdag, naiv népi ábrázoló művészet körébe sorolható képi anyaga önmagában is különleges. A fronton szabadidejében alkotó Kovács György az írás és a rajzolás segítségével egy másik világba ringathatta magát. 100 év múltával a kötet és a képek megjelentetésével most velünk teheti ugyanezt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mesék a Nagy Háborúból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mesék a Nagy Háborúból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  263
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789631253955
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2699934 / 1166296
  Series:


  TAGS:
  Online Mesék a Nagy Háborúból ebook, könyvet Mesék a Nagy Háborúból FB2, Download Mesék a Nagy Háborúból PDF , Download Mesék a Nagy Háborúból MOBI, Online Mesék a Nagy Háborúból könyvet, ingyenes letöltések Mesék a Nagy Háborúból IPhone, Online könyvet Mesék a Nagy Háborúból PDF, ingyenes Mesék a Nagy Háborúból DJVU, ingyenes letöltések Mesék a Nagy Háborúból TXT, letöltések Mesék a Nagy Háborúból RTF, Online Mesék a Nagy Háborúból FB2 , e-könyvet Mesék a Nagy Háborúból letöltések TXT, ingyenes Mesék a Nagy Háborúból letöltések könyvet, e-könyvet Mesék a Nagy Háborúból download MOBI, letöltések Mesék a Nagy Háborúból IPad, olvas Mesék a Nagy Háborúból MOBI, olvas Mesék a Nagy Háborúból DOC, ingyenes Mesék a Nagy Háborúból AWZ, Download e-könyvet Mesék a Nagy Háborúból iPad , ingyenes Mesék a Nagy Háborúból DJVU, Download Mesék a Nagy Háborúból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mesék a Nagy Háborúból DVD, olvas Mesék a Nagy Háborúból TXT, Book Mesék a Nagy Háborúból letöltések DJVU, Mesék a Nagy Háborúból letöltések könyvet ingyenes, Mesék a Nagy Háborúból letöltések könyvet pdf ingyenes, Mesék a Nagy Háborúból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mesék a Nagy Háborúból pdf ingyenes, Mesék a Nagy Háborúból letöltések könyvet epub ingyenes, Mesék a Nagy Háborúból ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply