Mese a lótuszvirágról

 - Mese a lótuszvirágról

Az egyszeri ifjú csodálatos lótuszvirágot látott a tóban. Ezer színének, szépségének nem volt párja a világon. Le akarta szakítani s magával vinni úgy érezte, már nem tudna nélküle élni. De mindhiába. A lótusz minden nyolcadik napon bontott virágot a víztükör fölött. S ő minden nyolcadik napon újra és újra nem tudta letépni, megszerezni. Már betegen kornyadozott a bánattól, amikor megjelent a jóságos Vikram király és ezer lótuszt szerzett neki… Mintha ez a lótusz a csodálatos indiai mesevilágot jelképezné titokzatosságával, szépségével, ezer színével.

A könyv dél-indiai meséi nem ismeretlenek a magyar olvasók számára, Schäferné Földvári Ilona válogatása és fordítása pár évtizede alapműnek számít az indiai kultúra szerelmeseinek körében. Az új kiadás Makhult Gabriella illusztrációival kelti életre az egzotikus mesekincs színpompás világát.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Mese a lótuszvirágról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mese a lótuszvirágról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  191
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  664 gr
  ISBN:
  9789634153023
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690489 / 1160790
  Translator:


  TAGS:
  Online Mese a lótuszvirágról ebook, könyvet Mese a lótuszvirágról FB2, Download Mese a lótuszvirágról PDF , Download Mese a lótuszvirágról MOBI, Online Mese a lótuszvirágról könyvet, ingyenes letöltések Mese a lótuszvirágról IPhone, Online könyvet Mese a lótuszvirágról PDF, ingyenes Mese a lótuszvirágról DJVU, ingyenes letöltések Mese a lótuszvirágról TXT, letöltések Mese a lótuszvirágról RTF, Online Mese a lótuszvirágról FB2 , e-könyvet Mese a lótuszvirágról letöltések TXT, ingyenes Mese a lótuszvirágról letöltések könyvet, e-könyvet Mese a lótuszvirágról download MOBI, letöltések Mese a lótuszvirágról IPad, olvas Mese a lótuszvirágról MOBI, olvas Mese a lótuszvirágról DOC, ingyenes Mese a lótuszvirágról AWZ, Download e-könyvet Mese a lótuszvirágról iPad , ingyenes Mese a lótuszvirágról DJVU, Download Mese a lótuszvirágról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mese a lótuszvirágról DVD, olvas Mese a lótuszvirágról TXT, Book Mese a lótuszvirágról letöltések DJVU, Mese a lótuszvirágról letöltések könyvet ingyenes, Mese a lótuszvirágról letöltések könyvet pdf ingyenes, Mese a lótuszvirágról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mese a lótuszvirágról pdf ingyenes, Mese a lótuszvirágról letöltések könyvet epub ingyenes, Mese a lótuszvirágról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply