Merre tart a világ?


A BBC köztudottan az elfogulatlan, pontos tájékoztatás mintaképe. Jessica Williams a BBC televíziós világszolgálat Hard Talk címu musorának munkatársa, s könyve is nyílt, egyszeru “kemény beszéd” – elgondolkodtató, nemegyszer megdöbbento tények, okos, rövid háttérmagyarázatokkal. Noha a tények nem mindig a mi közvetlen környezetünkrol szólnak, nem lehet olyan illúziónk, hogy nem vonatkoznak ránk – ha teszik, ha nem, ma már a jó is, a rossz is globális hatású. Nem véletlen, hogy éppen korunkban fogalmazódik így a közös földi létünk fenntarthatóságának elofeltétele: gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan. A gondolkodáshoz ismeretek, megbízható információk szükségesek, a cselekvéshez pedig az indíttatás. Mindkettohöz hozzájárul Jessica Williams könyve. Nem ez az egyetlen lehetséges gyorsfénykép a világról, egészen másmilyet is lehet készíteni, de aligha tehetjük meg, hogy ezeket a tényeket figyelmen kívül hagyjuk. Rajtunk múlik, milyenek lesznek a gyerekeink gyorsfényképei.A Könyv Magyarul!


Letöltések Merre tart a világ? ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Merre tart a világ? ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  376
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789637525957
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2123524 / 1021463
  Series:


  TAGS:
  Online Merre tart a világ? ebook, könyvet Merre tart a világ? FB2, Download Merre tart a világ? PDF , Download Merre tart a világ? MOBI, Online Merre tart a világ? könyvet, ingyenes letöltések Merre tart a világ? IPhone, Online könyvet Merre tart a világ? PDF, ingyenes Merre tart a világ? DJVU, ingyenes letöltések Merre tart a világ? TXT, letöltések Merre tart a világ? RTF, Online Merre tart a világ? FB2 , e-könyvet Merre tart a világ? letöltések TXT, ingyenes Merre tart a világ? letöltések könyvet, e-könyvet Merre tart a világ? download MOBI, letöltések Merre tart a világ? IPad, olvas Merre tart a világ? MOBI, olvas Merre tart a világ? DOC, ingyenes Merre tart a világ? AWZ, Download e-könyvet Merre tart a világ? iPad , ingyenes Merre tart a világ? DJVU, Download Merre tart a világ? e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Merre tart a világ? DVD, olvas Merre tart a világ? TXT, Book Merre tart a világ? letöltések DJVU, Merre tart a világ? letöltések könyvet ingyenes, Merre tart a világ? letöltések könyvet pdf ingyenes, Merre tart a világ? pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Merre tart a világ? pdf ingyenes, Merre tart a világ? letöltések könyvet epub ingyenes, Merre tart a világ? ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply