Merj nemet mondani…


JIM CAMP, a világ első számú tárgyalási trénere elárulja, hogyan csökkentsük a tárgyalással járó érzelmi feszültséget. Módszere a már számtalanszor kipróbált, döntésalapú tárgyalás, ami lehetővé teszi, hogy szükségtelen kompromisszumok és engedmények nélkül érjük el céljainkat.
Tárgyalásaink során sokszor mérlegeljük, mennyit adhatunk fel ahhoz, hogy a másik fél elégedett legyen. Jim Camp a hagyományos tárgyalástechnikával szemben sokkal hatékonyabb tárgyalási módot ajánl: KEZDJÜNK NEMMEL!
Nemet mondani nem feltétlenül azt jelenti, hogy az ember kemény és nem hajlik a megegyezésre. Sokkal inkább arról van szó, hogy egy "nem" megállítja a feleket a tárgyalásban, megtisztítja a terepet, és lehetővé teszi, hogy meglássuk a valós problémákat. E módszer bizonyítottan hatékonyan kizárja az alaptalan feltételezéseket, a fölösleges engedményeket, és megmutatja:

Hogyan kerülhetjük el, hogy "nagyon akarónak" tűnjünk, hogyan küszöbölhetjük ki a "muszáj megtartanom ezt az ügyfelet!" vagy a "most kell eladnom ezt a házat!" típusú érzelmi válaszokat, és mindezek után hogyan kezdhetünk koncentrálni arra, amire befolyásunk van: magunkra.
Miért van az, hogy a legrosszabb, amit a tárgyalásokban hallhatunk, az az "igen" és a "talán"?
Hogyan juthatunk el a probléma lényegéhez a jó kérdésfeltevés művészi alkalmazásával.
Hogyan derítsük ki, hogy ki az igazi "döntéshozó" és fejezzük be a "nem illetékesekkel" való tárgyalást.
A szerző arra biztat, hogy bátran adjunk hangot nemtetszésünknek, és biztosítsunk erre lehetőséget a partnerünknek is, így eredményesebben tárgyalhatunk az ügyfelekkel, vevőkkel, partnerekkel, gyerekekkel, szomszédokkal, munkatársakkal. Camp rendszeréből világossá válik, hogy a "nem"-től egészen egyenes út vezet az igenig. A "nem"-mel elérhetünk mindent, amit csak szeretnénk, és tartós kapcsolatokat építhetünk ki a tárgyalópartnereinkkel.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Merj nemet mondani… ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Merj nemet mondani… ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789639686502
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2195320 / 1047245
  Series:


  TAGS:
  Online Merj nemet mondani… ebook, könyvet Merj nemet mondani… FB2, Download Merj nemet mondani… PDF , Download Merj nemet mondani… MOBI, Online Merj nemet mondani… könyvet, ingyenes letöltések Merj nemet mondani… IPhone, Online könyvet Merj nemet mondani… PDF, ingyenes Merj nemet mondani… DJVU, ingyenes letöltések Merj nemet mondani… TXT, letöltések Merj nemet mondani… RTF, Online Merj nemet mondani… FB2 , e-könyvet Merj nemet mondani… letöltések TXT, ingyenes Merj nemet mondani… letöltések könyvet, e-könyvet Merj nemet mondani… download MOBI, letöltések Merj nemet mondani… IPad, olvas Merj nemet mondani… MOBI, olvas Merj nemet mondani… DOC, ingyenes Merj nemet mondani… AWZ, Download e-könyvet Merj nemet mondani… iPad , ingyenes Merj nemet mondani… DJVU, Download Merj nemet mondani… e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Merj nemet mondani… DVD, olvas Merj nemet mondani… TXT, Book Merj nemet mondani… letöltések DJVU, Merj nemet mondani… letöltések könyvet ingyenes, Merj nemet mondani… letöltések könyvet pdf ingyenes, Merj nemet mondani… pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Merj nemet mondani… pdf ingyenes, Merj nemet mondani… letöltések könyvet epub ingyenes, Merj nemet mondani… ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply