Mennyország és pokol

Martin Pöppel - Mennyország és pokol

A könyv 1933-tól 1945-ig a II. világháború végéig mutatja be egy német ejtőernyős életét, küzdelmeit. Martin Pöppel önként jelentkezett a formálódó új fegyvernemhez, mert úgy gondolta önkéntesként négy év helyett csupán két évig kell szolgálnia. Önéletrajzában Pöppel részletesen bemutatja az ejtőernyős-alapkiképzés körülményeit és a későbbi legjelentősebb német légideszant-hadműveleteket. (1939: Lengyelország, 1940: Hollandia és Narvik, 1941: Kréta, 1941/1942/1943: Oroszország, 1943: Szicília és Dél-Olaszország, 1944: Normandia, 1944/1945: Hollandia/Alsó-Rajna vidéke.) Pöppel a Rajnánál fejezte be háborús szolgálatát, amikor a 6. ejtőernyős-hadosztály fogságába esett. Angliában töltötte hadifogságát, ahonnan 1945-ben tért haza.
A könyv lapjain végigkísérhetjük egy német ejtőernyős mindennapjait, s azt, hogy a buzgó, vakmerő, önelégült újonc miként érik megfontolt, bátor, felelősségteljes parancsnokká, majd a háború végére fásult, kiábrándult veteránná, akinek az a legfontosabb, hogy emberei biztonságban hazakerüljenek.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mennyország és pokol ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mennyország és pokol ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  204
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789639037571
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2115439 / 1089748
  Series:


  TAGS:
  Online Mennyország és pokol ebook, könyvet Mennyország és pokol FB2, Download Mennyország és pokol PDF , Download Mennyország és pokol MOBI, Online Mennyország és pokol könyvet, ingyenes letöltések Mennyország és pokol IPhone, Online könyvet Mennyország és pokol PDF, ingyenes Mennyország és pokol DJVU, ingyenes letöltések Mennyország és pokol TXT, letöltések Mennyország és pokol RTF, Online Mennyország és pokol FB2 , e-könyvet Mennyország és pokol letöltések TXT, ingyenes Mennyország és pokol letöltések könyvet, e-könyvet Mennyország és pokol download MOBI, letöltések Mennyország és pokol IPad, olvas Mennyország és pokol MOBI, olvas Mennyország és pokol DOC, ingyenes Mennyország és pokol AWZ, Download e-könyvet Mennyország és pokol iPad , ingyenes Mennyország és pokol DJVU, Download Mennyország és pokol e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mennyország és pokol DVD, olvas Mennyország és pokol TXT, Book Mennyország és pokol letöltések DJVU, Mennyország és pokol letöltések könyvet ingyenes, Mennyország és pokol letöltések könyvet pdf ingyenes, Mennyország és pokol pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mennyország és pokol pdf ingyenes, Mennyország és pokol letöltések könyvet epub ingyenes, Mennyország és pokol ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply