Menni vagy meghalni

Rejtő Jenő - Menni vagy meghalni

"Horn a Vörös Liliomot nézte, olyan döbbenten, hogy nem tudott szólni.
Mit bámulsz?! rivallt rá a nő. Hallottad? Tudod azt a titkot, amiért ez az egész ország fegyverben áll. Megfogtad a szerencsét úgy, ahogy százezer ember közül egynek, ha sikerül az életben: Eredj, használd ki. Ne mondj semmit, ne ígérj semmit. Ha úgy érzed, hogy vissza akarsz menni a hazádba, mint gazdag ember, nem köt hozzám semmi. Eredj nyugodtan, és felejts el. Hála ne kössön hozzám.
Akár szerencsésen, akár szerencsétlenül, mindenképpen visszatérek hozzád, Lys, mert szeretlek… De valamiről megfeledkeztél. Nekem van öt barátom, akikkel jóban-rosszban szövetséget kötöttünk. És ha megoszthattuk a légionistaélet nyomorúságát, akkor meg kell osztanom velük a pénzt és a dicsőséget is.
Őrült vagy! sziszegte a nő. Mi közöd ezekhez a gazemberekhez. Akármelyik közülük szó nélkül zsebre vágná az egész szerencsét, és fütyülne rád.
Ezt nem hiszem, Lys. De a titok a tied. Ha nem akarod, hogy beavassam a barátaimat, hallgatni fogok, és elfelejtem, amit ez az arab sátán mesélt.
A Vörös Liliom hosszan nézett Horn arcába. Azután bólintott.
Igen… Ő is ezt mondta volna… Éppen ilyen bolond, becsületes gyerek volt. Juste, comhoe tu es… Menj és mondd el nekik. A többieket nem ismerem, Rastignac és Thillmann ravasz, vakmerő emberek, ne félj, ők majd tudják, hogy kell ezt a legjobban csinálni. De egy kikötésem van:
én vagyok a hetedik. Neked egyedül odaajándékoztam volna az egészet. De most már nem tudom, hogy mi lesz veled… és az övéké ne legyen egy rész… Ne beszélj! Nem ismered Afrikát, nem ismered a légionistát, ma az életét is feláldozza a barátjáért, és holnap, ha ideges vagy megbolondul, leüt egy csajka főzelékért. Tudni akarok mindent! Érted? Heten vagyunk a titokhoz. Csókolj meg!… A próféta óvjon…"A Könyv Magyarul!


Letöltések Menni vagy meghalni ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Menni vagy meghalni ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9786155476389
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2605291 / 1145699  TAGS:
  Online Menni vagy meghalni ebook, könyvet Menni vagy meghalni FB2, Download Menni vagy meghalni PDF , Download Menni vagy meghalni MOBI, Online Menni vagy meghalni könyvet, ingyenes letöltések Menni vagy meghalni IPhone, Online könyvet Menni vagy meghalni PDF, ingyenes Menni vagy meghalni DJVU, ingyenes letöltések Menni vagy meghalni TXT, letöltések Menni vagy meghalni RTF, Online Menni vagy meghalni FB2 , e-könyvet Menni vagy meghalni letöltések TXT, ingyenes Menni vagy meghalni letöltések könyvet, e-könyvet Menni vagy meghalni download MOBI, letöltések Menni vagy meghalni IPad, olvas Menni vagy meghalni MOBI, olvas Menni vagy meghalni DOC, ingyenes Menni vagy meghalni AWZ, Download e-könyvet Menni vagy meghalni iPad , ingyenes Menni vagy meghalni DJVU, Download Menni vagy meghalni e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Menni vagy meghalni DVD, olvas Menni vagy meghalni TXT, Book Menni vagy meghalni letöltések DJVU, Menni vagy meghalni letöltések könyvet ingyenes, Menni vagy meghalni letöltések könyvet pdf ingyenes, Menni vagy meghalni pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Menni vagy meghalni pdf ingyenes, Menni vagy meghalni letöltések könyvet epub ingyenes, Menni vagy meghalni ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply