Menj, csak meg ne bánd!


Csengeri Hajdu Sándorifjúsági regénye finom iróniával, derűs bölcsességgel mesél gyermeki csínytevésekről, körmösökről és tenyeresekről, barátságokról. A színes epizódok fölidézik az 1930-1940-es évek falusi iskoláinak rendjét, az első fénykép emlékét vagy a falusi csizmavásár édes-bús történetét, elfeledett arcok, sorsok bukkannak föl a múltból. Az emlékképek egymás után peregnek, hogy a háború
keserűségein át az 1950-es évekig együtt izguljunk a főhős boldogulásáért.
A könyv a visszaemlékezés távolságtartó és mindent megszépítő nosztalgiájával szólít meg minket.A Könyv Magyarul!


Letöltések Menj, csak meg ne bánd! ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Menj, csak meg ne bánd! ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  320
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9631180778
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2157904 / 1122125
  Format:


  TAGS:
  Online Menj, csak meg ne bánd! ebook, könyvet Menj, csak meg ne bánd! FB2, Download Menj, csak meg ne bánd! PDF , Download Menj, csak meg ne bánd! MOBI, Online Menj, csak meg ne bánd! könyvet, ingyenes letöltések Menj, csak meg ne bánd! IPhone, Online könyvet Menj, csak meg ne bánd! PDF, ingyenes Menj, csak meg ne bánd! DJVU, ingyenes letöltések Menj, csak meg ne bánd! TXT, letöltések Menj, csak meg ne bánd! RTF, Online Menj, csak meg ne bánd! FB2 , e-könyvet Menj, csak meg ne bánd! letöltések TXT, ingyenes Menj, csak meg ne bánd! letöltések könyvet, e-könyvet Menj, csak meg ne bánd! download MOBI, letöltések Menj, csak meg ne bánd! IPad, olvas Menj, csak meg ne bánd! MOBI, olvas Menj, csak meg ne bánd! DOC, ingyenes Menj, csak meg ne bánd! AWZ, Download e-könyvet Menj, csak meg ne bánd! iPad , ingyenes Menj, csak meg ne bánd! DJVU, Download Menj, csak meg ne bánd! e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Menj, csak meg ne bánd! DVD, olvas Menj, csak meg ne bánd! TXT, Book Menj, csak meg ne bánd! letöltések DJVU, Menj, csak meg ne bánd! letöltések könyvet ingyenes, Menj, csak meg ne bánd! letöltések könyvet pdf ingyenes, Menj, csak meg ne bánd! pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Menj, csak meg ne bánd! pdf ingyenes, Menj, csak meg ne bánd! letöltések könyvet epub ingyenes, Menj, csak meg ne bánd! ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply