Menekülés a tengeren át

Elke Kammer - Menekülés a tengeren át

Colin az Ír-tenger partján él egy kisvárosban. A szülei válása óta mellőzöttnek és fölöslegesnek érzi magát. Édesanyja új férje meg sem próbálja leplezni nevelt fia iránt táplált ellenszenvét és közönyét, s féltestvére megszületése óta mintha az édesanyja sem törődne vele. Colin egyetlen vigasza az állandó emlékezés az édesapjára, s csupán a vágy élteti, hogy egyszer viszontlátja őt, és a bátyját, aki a válás után az apjukkal maradt. Egy szép napon Colin elhatározza, hogy meglátogatja Angliában élő édesapját és testvérét. Megszökik otthonról, és egy teherautó platóján elbújva potyautasként átkel a tengeren. Viszontagságos útja során számtalan kalandot él át. Sok-sok veszély leselkedik rá, ám azután találkozik egy különös emberrelA Könyv Magyarul!


Letöltések Menekülés a tengeren át ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Menekülés a tengeren át ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.4 x 18.2 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  112
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9639434574
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:


  TAGS:
  Online Menekülés a tengeren át ebook, könyvet Menekülés a tengeren át FB2, Download Menekülés a tengeren át PDF , Download Menekülés a tengeren át MOBI, Online Menekülés a tengeren át könyvet, ingyenes letöltések Menekülés a tengeren át IPhone, Online könyvet Menekülés a tengeren át PDF, ingyenes Menekülés a tengeren át DJVU, ingyenes letöltések Menekülés a tengeren át TXT, letöltések Menekülés a tengeren át RTF, Online Menekülés a tengeren át FB2 , e-könyvet Menekülés a tengeren át letöltések TXT, ingyenes Menekülés a tengeren át letöltések könyvet, e-könyvet Menekülés a tengeren át download MOBI, letöltések Menekülés a tengeren át IPad, olvas Menekülés a tengeren át MOBI, olvas Menekülés a tengeren át DOC, ingyenes Menekülés a tengeren át AWZ, Download e-könyvet Menekülés a tengeren át iPad , ingyenes Menekülés a tengeren át DJVU, Download Menekülés a tengeren át e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Menekülés a tengeren át DVD, olvas Menekülés a tengeren át TXT, Book Menekülés a tengeren át letöltések DJVU, Menekülés a tengeren át letöltések könyvet ingyenes, Menekülés a tengeren át letöltések könyvet pdf ingyenes, Menekülés a tengeren át pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Menekülés a tengeren át pdf ingyenes, Menekülés a tengeren át letöltések könyvet epub ingyenes, Menekülés a tengeren át ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply