Menedzserművészek – Művészmenedzserek

Dr. Bíró Péter - Menedzserművészek - Művészmenedzserek

Bár nehéz elhinni, de ma is vannak sikeres vállalkozások, kicsik is, nagyok is, hazaiak is, nemzetköziek is. Dr. Bíró Péter, a Menedzserművészek – Művészmenedzserek c. könyv szerzője az általa feldolgozott 33 sikertörténetben azt vizsgálja, hogyan képesek a bemutatott cégek eredményesen működni? A szerző könyvében olyan – Magyarországon is ismert és tevékenykedő – vállalatok és szervezetek történetét írja le, amelyek a mai turbulens gazdasági viszonyok közepette is sikeresek. A szerző törekvése az, hogy az olvasónak ne csak a vállalkozás sokszor önmagában is érdekes, sőt izgalmas történetét mesélje el, hanem rávilágítson a siker titkára. Ez a titok az, amely az olvasót arra készteti, hogy az egyik esetet, a másik után olvassa el, és fedezze fel, amitől egy-egy gazdasági vállalkozás, kulturális szervezet unikálissá, egyedivé válhat. Ez a titok lehet a termék maga, a vezetők személyisége, az alkalmazott stratégia, a személyzet odaadása, és legtöbbször az egyedi stílusú marketing, és azon belül is a marketingkommunikáció. – írja Dr. Rekettye Gábor marketig professzor, a kötet egyik lektora. "A mű egyik fő értéke, hogy az elméletet a gyakorlatban megfoghatóvá teszi. Ráadásul, friss hazai példákkal, így a leírtak, egy-egy tipp azonnal gondolkodásra késztet, hogyan építheti be az olvasó saját munkájába. Az olvasó pedig lehet brand menedzser, marketinges, vagy éppen cégvezető, aki a saját munkájához szeretne inspirációt. Lehet diák, aki az elmélet gyakorlati alkalmazását, az életet szeretné megismerni. És lehet olyasvalaki, aki tágabban érdeklődik a társadalmi – gazdasági – kulturális folyamatok iránt" – olvassuk dr. Papp-Váry Árpád, a BKF dékánja, Márkadoktor, a kötet másik lektorának értékelésében.A Könyv Magyarul!


Letöltések Menedzserművészek – Művészmenedzserek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Menedzserművészek – Művészmenedzserek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  274
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789638902481
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231244 / 1085828  TAGS:
  Online Menedzserművészek – Művészmenedzserek ebook, könyvet Menedzserművészek – Művészmenedzserek FB2, Download Menedzserművészek – Művészmenedzserek PDF , Download Menedzserművészek – Művészmenedzserek MOBI, Online Menedzserművészek – Művészmenedzserek könyvet, ingyenes letöltések Menedzserművészek – Művészmenedzserek IPhone, Online könyvet Menedzserművészek – Művészmenedzserek PDF, ingyenes Menedzserművészek – Művészmenedzserek DJVU, ingyenes letöltések Menedzserművészek – Művészmenedzserek TXT, letöltések Menedzserművészek – Művészmenedzserek RTF, Online Menedzserművészek – Művészmenedzserek FB2 , e-könyvet Menedzserművészek – Művészmenedzserek letöltések TXT, ingyenes Menedzserművészek – Művészmenedzserek letöltések könyvet, e-könyvet Menedzserművészek – Művészmenedzserek download MOBI, letöltések Menedzserművészek – Művészmenedzserek IPad, olvas Menedzserművészek – Művészmenedzserek MOBI, olvas Menedzserművészek – Művészmenedzserek DOC, ingyenes Menedzserművészek – Művészmenedzserek AWZ, Download e-könyvet Menedzserművészek – Művészmenedzserek iPad , ingyenes Menedzserművészek – Művészmenedzserek DJVU, Download Menedzserművészek – Művészmenedzserek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Menedzserművészek – Művészmenedzserek DVD, olvas Menedzserművészek – Művészmenedzserek TXT, Book Menedzserművészek – Művészmenedzserek letöltések DJVU, Menedzserművészek – Művészmenedzserek letöltések könyvet ingyenes, Menedzserművészek – Művészmenedzserek letöltések könyvet pdf ingyenes, Menedzserművészek – Művészmenedzserek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Menedzserművészek – Művészmenedzserek pdf ingyenes, Menedzserművészek – Művészmenedzserek letöltések könyvet epub ingyenes, Menedzserművészek – Művészmenedzserek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply