Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet “átlelkesítettsége”

Sebestyén Attila - Keszeg Anna (Szerk.) - Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége"

Miként képezik részét az üzleti életnek és a menedzsmentnek a szellemi javak, az irodalom és a humántudományok szempontjai? Sebestyén Attila kommunikációs szakember és irodalmár, célközönsége irodalomkedvelő céges vezetők, menedzserek, társadalomtudósok, bölcsészek. Könyve azt tételezi, hogy a fogyasztói/munkavállalói identitások gondozása igényli a menedzsmenttudás és a humán műveltség összekapcsolását a szervezeti életben. Elemzi a spirituális öngondozás és a szóművészet jelentőségét a szervezeti kultúrában, feltárja a könyvipar kultúrabrókeri feladatkörét a kulturális gazdaságban. Ez a könyv szemléletet formál, s ezt izgalmasan gazdag anyagon teszi. A Zappos szervezeti kultúra kézikönyve itt arra példa, hogyan válnak céges értékek és munkavállalói önfejlesztési szkillek tartós kultúraelemekké. Bill Murray versfelolvasása a New York-i Poets House építkezésen itt azt szemlélteti, hogy a munkahely szellemi-spirituális élmények színterévé válhat. Peter Drucker itt üzlet, tudomány és művészet nagy összeillesztőjeként, Charles Handy sikeres és inspiratív szekuláris lelkészi pozícióban jelenik meg. A könyv üzenete: a poézis és az irodalomolvasás a képzelőerőt ápolja, a gondolkodást formálja, egy kreatív üzleti és szervezeti megoldásokhoz vezethet. (Oláh Szabolcs)A Könyv Magyarul!


Letöltések Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  246
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  262 gr
  ISBN:
  9786067390322
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2678919 / 1155457
  Series:


  TAGS:
  Online Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" ebook, könyvet Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" FB2, Download Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" PDF , Download Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" MOBI, Online Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" könyvet, ingyenes letöltések Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" IPhone, Online könyvet Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" PDF, ingyenes Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" DJVU, ingyenes letöltések Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" TXT, letöltések Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" RTF, Online Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" FB2 , e-könyvet Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" letöltések TXT, ingyenes Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" letöltések könyvet, e-könyvet Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" download MOBI, letöltések Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" IPad, olvas Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" MOBI, olvas Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" DOC, ingyenes Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" AWZ, Download e-könyvet Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" iPad , ingyenes Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" DJVU, Download Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" DVD, olvas Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" TXT, Book Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" letöltések DJVU, Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" letöltések könyvet ingyenes, Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" letöltések könyvet pdf ingyenes, Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" pdf ingyenes, Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" letöltések könyvet epub ingyenes, Menedzser humanizmus: a szervezeti és üzleti élet "átlelkesítettsége" ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply