Menedék

Ann Aguirre - Menedék

A második világégéskor születtem. Legendák szóltak egy olyan korról, amikor az emberek hosszú ideig éltek. Én dajkamesének tartottam. Az én világomban senki sem érte meg a negyven évet. Egy enklávéban éltem, ahol a legidősebb közülünk huszonöt éves volt. Némelyek azt suttogták, megváltás lenne számára a halál, de igazából csak nem akarták a saját maguk jövendőjét látni. Pikk amióta csak az eszét tudja, vadásznő szeretett volna lenni. A vadászok feladata élelmet szerezni a közösségnek a föld alatti menedéket körülölelő, életveszélyes alagútrendszerből, amelyben örök sötétség honol, miközben igyekeznek elkerülni a Korcsokat, ezeket a zombiszerű, vérszomjas szörnyetegeket. Amikor az örök kívülálló, Fakó nevű vadászt osztják be mellé társul, aki titokzatos körülmények között került az enklávéba, a lányt tiltott érzelmek kerítik hatalmukba. Fakóval hamarosan rádöbbennek, hogy a Korcsok egyre szervezettebben lépnek fel ellenük, ám az idősek nem hallgatnak figyelmeztetésükre. Megszokott kis világuk szertefoszlik, így rákényszerülnek, hogy szembenézzenek az ismeretlennel. Köszöntünk az apokalipszisben!A Könyv Magyarul!


Letöltések Menedék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Menedék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  274
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789639861473
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2233113 / 1087737
  Series:


  TAGS:
  Online Menedék ebook, könyvet Menedék FB2, Download Menedék PDF , Download Menedék MOBI, Online Menedék könyvet, ingyenes letöltések Menedék IPhone, Online könyvet Menedék PDF, ingyenes Menedék DJVU, ingyenes letöltések Menedék TXT, letöltések Menedék RTF, Online Menedék FB2 , e-könyvet Menedék letöltések TXT, ingyenes Menedék letöltések könyvet, e-könyvet Menedék download MOBI, letöltések Menedék IPad, olvas Menedék MOBI, olvas Menedék DOC, ingyenes Menedék AWZ, Download e-könyvet Menedék iPad , ingyenes Menedék DJVU, Download Menedék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Menedék DVD, olvas Menedék TXT, Book Menedék letöltések DJVU, Menedék letöltések könyvet ingyenes, Menedék letöltések könyvet pdf ingyenes, Menedék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Menedék pdf ingyenes, Menedék letöltések könyvet epub ingyenes, Menedék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply