Menedék

Diane Ackerman - Menedék

1939-ben dr. Jan Żabińskit bízzák meg a Varsói Állatkert vezetésével. Ebben a munkában nagyszerű segítőtársa intuitív felesége, a grafikus Antonina.
Amikor Lengyelországot megszállják a németek, a házaspárnak kapcsolatba kell lépnie a Harmadik Birodalom újonnan kinevezett, fő zoológusával, Lutz Heckkel, hogy amennyire lehetséges mentsék az állatkert lakóit. Közben Jan és Antonina részt vesz a lengyel földalatti ellenállásban; szabad bejárásuk van a varsói gettóba, ahonnan embereket mentenek ki.
Miután állatkertjüket lebombázzák, a két állatkertésznek, Jannak és Antoninának úgy sikerült megmentenie több mint háromszáz embert a náciktól, hogy az üres állatketrecekben bújtatták el őket. Mivel ezeknek a ,,vendégeknek" állati, az állatoknak viszont emberi neveket adtak, nem csoda, hogy az állatkert fedőneve ,, Ház, az őrült csillagzat alatt" lett.
A természettudós író, Diane Ackerman élvezetes stílusban újrateremti ezt az elfeledett, igaz és szép történetet a varsóiak második világháborús ellenállásáról úgy, hogy igazából Antoninának, az állatkertész feleségének életét meséli el.

A történetet feldolgozó amerikai filmet március 30-án mutatják be Magyarországon.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Menedék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Menedék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  386
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789634064428
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2696469 / 1164316
  Translator:


  TAGS:
  Online Menedék ebook, könyvet Menedék FB2, Download Menedék PDF , Download Menedék MOBI, Online Menedék könyvet, ingyenes letöltések Menedék IPhone, Online könyvet Menedék PDF, ingyenes Menedék DJVU, ingyenes letöltések Menedék TXT, letöltések Menedék RTF, Online Menedék FB2 , e-könyvet Menedék letöltések TXT, ingyenes Menedék letöltések könyvet, e-könyvet Menedék download MOBI, letöltések Menedék IPad, olvas Menedék MOBI, olvas Menedék DOC, ingyenes Menedék AWZ, Download e-könyvet Menedék iPad , ingyenes Menedék DJVU, Download Menedék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Menedék DVD, olvas Menedék TXT, Book Menedék letöltések DJVU, Menedék letöltések könyvet ingyenes, Menedék letöltések könyvet pdf ingyenes, Menedék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Menedék pdf ingyenes, Menedék letöltések könyvet epub ingyenes, Menedék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply