MemoCard – Történelem


Ennek a modern pedagógiai és didaktikai szempontok szerint tervezett kártyagyűjteménynek az elkészítését a történelem tanulása során jelentkező néhány általunk is ismert nehézség inspirálta. Tapasztalhattuk, hogy nehéz megjegyezni az összetartozó évszámokat, eseményeket, helyszíneket és személyneveket – hacsak nem tartoznak bele, egy egyszerűbben leírható egységbe: egy folyamatba. Az egyes országokhoz, kisebb területi, földrajzi egységekhez köthető eseménysort – mint “részfolyamatot” – is könnyebb megérteni, ha azt egy nagyobb, régiókat, földrészeket érintő politikai, ideológiai, vagy gazdasági történetsor részeként vizsgáljuk. Ez a kártyagyűjtemény a középiskolai törzsanyagra épül, és annak összegző, rendszerező tanulmányozására ösztönöz. Szerkezetével és a fontosabb fogalmak kiemelésével pedig segít a fogalomértési képesség fejlesztésében. A kártyagyűjtemény célja tehát, hogy segítsen az önálló felismerések megszületésében, és így tartsa ébren az érdeklődést a magyar történelem és a világtörténelem mind alaposabb tanulmányozására, ezzel segítve a felkészülést a 14-18 éveseknek az órákra, dolgozatokra és az érettségi vizsgára. Ugyanakkor a felnőttek is haszonnal forgathatják, ha újra vállalkoznak a történelmi tanulmányaik rövid, tartalmas áttekintésére.A Könyv Magyarul!


Letöltések MemoCard – Történelem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések MemoCard – Történelem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9789625211695
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2119322 / 1020003
 • Share
  TAGS:
  Online MemoCard – Történelem ebook, könyvet MemoCard – Történelem FB2, Download MemoCard – Történelem PDF , Download MemoCard – Történelem MOBI, Online MemoCard – Történelem könyvet, ingyenes letöltések MemoCard – Történelem IPhone, Online könyvet MemoCard – Történelem PDF, ingyenes MemoCard – Történelem DJVU, ingyenes letöltések MemoCard – Történelem TXT, letöltések MemoCard – Történelem RTF, Online MemoCard – Történelem FB2 , e-könyvet MemoCard – Történelem letöltések TXT, ingyenes MemoCard – Történelem letöltések könyvet, e-könyvet MemoCard – Történelem download MOBI, letöltések MemoCard – Történelem IPad, olvas MemoCard – Történelem MOBI, olvas MemoCard – Történelem DOC, ingyenes MemoCard – Történelem AWZ, Download e-könyvet MemoCard – Történelem iPad , ingyenes MemoCard – Történelem DJVU, Download MemoCard – Történelem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések MemoCard – Történelem DVD, olvas MemoCard – Történelem TXT, Book MemoCard – Történelem letöltések DJVU, MemoCard – Történelem letöltések könyvet ingyenes, MemoCard – Történelem letöltések könyvet pdf ingyenes, MemoCard – Történelem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet MemoCard – Történelem pdf ingyenes, MemoCard – Történelem letöltések könyvet epub ingyenes, MemoCard – Történelem ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply