Mélység


A jövő óceánjában tengeralattjárók terelnek bálnacsordákat, nagyüzemi planktonbegyűjtés folyik, egyszóval a mezőgazdaság rutinfeladatait végzik, csak merőben új környezetben. És ez a környezet egyáltalán nem mentes a veszélyektől. Walter Franklin űrhajós volt, de egy baleset miatt visszakényszerült a Földre. Új munkájának a tengerművelést választja, de az átállás nem megy zökkenőmentesen. A ranglétra legaljáról kell fölkapaszkodnia, s közben megismerkedni a tenger alatti világ csodáival és rejtélyeivel. Az SF Nagymesterének e műve ma, amikor éhezők millióinak nem jut élelem a Földön, időszerűbb, mint valaha. A regény mostani, legteljesebb kiadása tartalmazza a szerző előszavát, valamint az eredeti novellát is, amely a történet alapjául szolgált.A Könyv Magyarul!


Letöltések Mélység ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Mélység ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  250
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789639828469
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2210241 / 1066418
  Series:


  TAGS:
  Online Mélység ebook, könyvet Mélység FB2, Download Mélység PDF , Download Mélység MOBI, Online Mélység könyvet, ingyenes letöltések Mélység IPhone, Online könyvet Mélység PDF, ingyenes Mélység DJVU, ingyenes letöltések Mélység TXT, letöltések Mélység RTF, Online Mélység FB2 , e-könyvet Mélység letöltések TXT, ingyenes Mélység letöltések könyvet, e-könyvet Mélység download MOBI, letöltések Mélység IPad, olvas Mélység MOBI, olvas Mélység DOC, ingyenes Mélység AWZ, Download e-könyvet Mélység iPad , ingyenes Mélység DJVU, Download Mélység e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Mélység DVD, olvas Mélység TXT, Book Mélység letöltések DJVU, Mélység letöltések könyvet ingyenes, Mélység letöltések könyvet pdf ingyenes, Mélység pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Mélység pdf ingyenes, Mélység letöltések könyvet epub ingyenes, Mélység ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply