Megmarad a szeretet

Balogh Andrea Johanna - Megmarad a szeretet

A reformáció 500. évében kiadott könyv a 100 éve született Dr. Balogh László Bács-Kiskunsági Református Egyházmegye esperese-lelkipásztora életéről és munkásságáról szól. Ő maga így fogalmazta meg küldetését: "Életem legnagyobb nyereségének azt tartom, hogy Istent félem, a felebarátot szeretem, és hogy Isten ügyéért s a felebarát javáért fáradozhattam, "Isten munkatársa" lehettem életemben." A könyvben olvasható önéletrajza, székfoglaló beszédei, lelkigondozói munkájára való utalások, igehirdetéseiből néhány és a családi és lelkipásztori visszaemlékezések, melyek felidézik a múltat, a vissza nem térő időt.A Könyv Magyarul!


Letöltések Megmarad a szeretet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Megmarad a szeretet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  0978615000428
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2711524 / 1172457  TAGS:
  Online Megmarad a szeretet ebook, könyvet Megmarad a szeretet FB2, Download Megmarad a szeretet PDF , Download Megmarad a szeretet MOBI, Online Megmarad a szeretet könyvet, ingyenes letöltések Megmarad a szeretet IPhone, Online könyvet Megmarad a szeretet PDF, ingyenes Megmarad a szeretet DJVU, ingyenes letöltések Megmarad a szeretet TXT, letöltések Megmarad a szeretet RTF, Online Megmarad a szeretet FB2 , e-könyvet Megmarad a szeretet letöltések TXT, ingyenes Megmarad a szeretet letöltések könyvet, e-könyvet Megmarad a szeretet download MOBI, letöltések Megmarad a szeretet IPad, olvas Megmarad a szeretet MOBI, olvas Megmarad a szeretet DOC, ingyenes Megmarad a szeretet AWZ, Download e-könyvet Megmarad a szeretet iPad , ingyenes Megmarad a szeretet DJVU, Download Megmarad a szeretet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Megmarad a szeretet DVD, olvas Megmarad a szeretet TXT, Book Megmarad a szeretet letöltések DJVU, Megmarad a szeretet letöltések könyvet ingyenes, Megmarad a szeretet letöltések könyvet pdf ingyenes, Megmarad a szeretet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Megmarad a szeretet pdf ingyenes, Megmarad a szeretet letöltések könyvet epub ingyenes, Megmarad a szeretet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply